Dat is pech hebben, onze wasmachine is stuk

Hij centrifigeert niet meer. We hebben hem al geruime tijd en daarom maar besloten om een nieuwe te kopen. De eerste was hebben wij donderdag weggebracht naar Lavanderia Mocambo van Ana Uribesalgo die samen met haar broer Juan de zaak runt. Juan heeft meestal maling aan de parkeerwachters, want hij knalt zijn bestelbus meestal vlak voor de zaak neer. En weet je dat je in deze Calle helemaal niet mag parkeren!
Mocambo-IMG_7210a
Voor de kosten hoef je het niet te laten.
Mocambo-afhaalbon
Zie je de witte zakken klaarliggen.
Mocambo-IMG_7207a
Ik zou met deze hoge temperaturen niet graag in die zaak willen werken. Niet alleen buiten, maar binnen is het nog warmer met al die grote wasmachines die draaien. Wel ouderwets rommelig! Op z’n Spaans. Tot slot een foto van mij samen met Ana en Juan. En dat allemaal op zaterdagmorgen na de tabacos. Snel even de was thuisbrengen en dan koffie op een terras. Het was er echt weer voor. Bij jou ook in Holland heb ik begrepen.
Mocambo-IMG_7212a
Maandagmorgen een nieuwe machine kopen en hopen dat ie maandag eind van de middag geplaatst kan worden. Ik hou je op de hoogte.

9 thoughts on “Dat is pech hebben, onze wasmachine is stuk

  1. Erg leuke foto’s!
    Jammer dat de wasmachine stuk is, maar zo kom je nog eens in contact met andere mensen. De kosten zijn idd niet hoog zeg!
    Ik hoop dat jullie lekker van de vakantie genieten daar. Ik ben aan het werk maar heb mezelf even wat pauze gegeven om een paar blogs te bekijken. 😀

  2. Balen dat de wasmachine stuk is maar de omgeving en het weer maken vast heel veel goed. Leuk dat jullie ons op de hoogte houden met veel foto’s. En bedankt voor het linken, heel lief. Op mijn weblog heb ik een privelog gezet maar ik zal hem naar jullie toesturen omdat jullie hem nu niet kunnen lezen.

  3. Wat ik zo leuk aan jullie blog vind is dat we niet alleen al jullie avonturen daar te weten komen, ook met wie jullie die beleven. Zo is het net of we even met jullie mee mogen leven, in dat heerlijke, zonnige Spanje! Succes met de wasmachine en maak er weerom een schitterend dagje van hxc3xa9!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s