Kleinzoon Viggo logeert bij ons, deel 4 tot slot

Afgelopen donderdag toen bijna heel Nederland last had van de vele vele regen kon Viggo natuurlijk niet buiten spelen. Daarom heb ik 's morgens met hem een dvd-film gekeken. En naar welke film keken wij???
Viggo-IMG_7102a
Naar deze:
Video-film-Bolt

En ondertussen kwam de regen met bakken naar beneden bij ons aan de waterlijn.
Viggo-IMG_7108a

Om een uur of vier in de middag werd het even droog en toen zijn Albert en Viggo in de auto gestapt om in de stad batterijen te kopen voor deze Porsche Carrera, waar hij de rest van de middag heerlijk mee ging spelen.
Viggo-IMG_7124a
Het leuke is dat deze Porsche nog van onze jongste zoon is geweest. Die heeft hem in 1983 voor Sinterklaas gekregen en toen zoonlief de deur uitging heeft Albert deze auto netjes bewaard. En anno 2010 speelt onze kleinzoon er mee. Mooi of niet? Viggo vindt het van wel en steekt daarom zijn duim op.
Viggo-IMG_7123a

Logeren bij opa en oma is altijd leuk, maar als je vijf jaar bent en het is vrijdag de volgende dag en je zit in de trein terug naar je ouders in Oisterwijk dan ben je echt wel blij! Zoals je ziet is dat van zijn gezicht af te lezen.
Viggo-IMG_7131a

En als oma nog eens je favoriete Verkade San Francisco volkoren biscuit meeneemt dan kan je dag niet meer stuk. Weet je dat Viggo het wegbrengen met de trein veel leuker vindt dan met de auto? Wat is jouw ervaring? Ik hoor het graag van je. Saludos Mara
Viggo-IMG_7135a

Je wilt beelden van die wateroverlast nog eens terugzien? Klik hier voor de NOS-samenvatting.

4 thoughts on “Kleinzoon Viggo logeert bij ons, deel 4 tot slot

  1. Als het om de trein gaat ben ik nog steeds een kind hoor. Zelfs afgelopen zaterdag genoot ik nog even. Met de sneltram stad in en uit. Geweldig. Blijft leuk. En automobilisme is me bepaald niet vreemd na al die jaren en auto’s plus mijn beroepsleven dat zich in die sector afspeelde voor een deel. Nog leuker dan de trein? Rijden in een Porsche Carrera, maar dat is weer een ander verhaal…

  2. Bolt… zo’n leuke film… Wat kan die hond zielig kijken 😉
    Reizen met de trein is leuk! Ik ben niet gebonden aan het openbaar vervoer, wellicht is het dan een ander verhaal. Maar tijdens een dagje op stap in een vreemde stad ga ik graag met de trein. Geen gedoe om een parkeerplekje te zoeken. Het station is eigenlijk altijd op loopafstand van het centrum, ideaal! Groetjes vanuit een regenachtig Friesland.

  3. Tja, ik kan je kleinzoon goed begrijpen, met de trein is het eigenlijk iets meer reizen dan met de auto, want daar zit hij waarschijnlijk elke dag wel in. Wat een heerlijk snoetje heeft ie toch, het is een plezier om naar te kijken! Jullie zullen hem nu beslist wel hxc3xa9xc3xa9l hard missen….
    Maar hxc3xa9, daar gloren al mooie vooruitzichten aan de horizon… in Andalucia!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s