Rino von Bannisseht op 62 jarige leeftijd overleden

Indo-rocker Rino von Bannisseht is afgelopen woensdag 19 augustus op 62 jarige leeftijd overleden. De begrafenis vindt op 24 augustus 2010 in besloten kring plaats.
Met de formaties The Raylettes en Allure hebben wij hem regelmatig zien optreden.
Rino-IMG_3020Deze eerste twee foto’s heeft Albert gemaakt tijdens zijn optreden met Allure op het 15e INDO Rock Gala van Club Tari Merak van Jacques Wentink op 30 januari 2010 in Poeldijk.
Rino-IMG_3019

Helaas konden we zaterdag 10 juli j.l. niet aanwezig zijn op zijn afscheidsconcert omdat Albert door zijn rug was gegaan. Op de door ons gemaakte compilatiefoto van zijn afscheid hebben wij onze condoleance vermeld.
foto’s Henk Blok
Rino-IMG_HenkBlok
Bijgaand bericht stuurde Rino in de eerste week van juli rond.
“Ik was in het weekend in Brabant, de streek waar ik mijn jeugd heb doorgebracht. Wijlen mijn vader was op 2 juli jarig en ik wilde een bloemetje op zijn graf leggen.Het was een weekend met pijn – veel hoofdpijn en misselijkheid.Mijn vrouw heeft afgelopen maandag meteen mijn longarts gebeld en ik moest meteen naaar het ziekenhuis voor een onderzoek.
Aldaar werd een foto van mijn longen gemaakt en bleek dat de tumor in mijn borst 100 % was gegroeid tot een afmeting van 20x20x16 cm.Geheel tegen mijn zin moest ik blijven omdat de volgende dag een MRI test gemaakt moest worden van mijn schedel.De oorzaak van de hoofdpijn en misselijkheid werd verklaard….. er is nu een uitzaaiing naar mijn hersens.Aanstaande dinsdag een rugmergpunctie daar men de mergwaarde nodig heeft om de mate van bestraling te kunnen bepalen.Bij de bestraling is mij te kennen gegeven dat men zo nauwkeurig “tracht” te zijn, maar er bestaat een risico dat men ook goede zenuwen kan raken wat nare gevolgen zou kunnen hebben zoals diabeet worden – spraakvermogenverlies – verlamming.
Bovenstaande in acht genomen heb ik gisteren in bijzijn van Ludi mijn vrouw en Germaine mijn dochter het besluit genomen tot euthanasie over te gaan.
In bijzijn van 2 notarissen heb ik dit formulier ondertekend.
1) Verdere behandeling stoppen
2) Bij spraakvermogenverlies middels tekenen met ogen mijn leven te beeindigen
3) Ik krijg dan een slaappil waaruit ik niet meer ontwaak.
Toch heb ik besloten een afscheidsconcert met trio Allure en mijn twee broertjes te willen geven hetgeen aanstaande zaterdag plaats vindt.
Het moet een feest worden en ik heb een verzoek:Probeer te komen…. al is het maar even.Zwart vind ik een trieste kleur, vandaar mijn verzoek in witte kleding aanwezig te zijn.Mijn feestje is 10 juli van 16.00 tot 19.30 uurTot dan dan en veel liefs vanRino”

3 thoughts on “Rino von Bannisseht op 62 jarige leeftijd overleden

  1. Een triest verhaal, zoals wij dat momenteel in de familie ook meemaken. Een hopeloos gevecht met een uitkomst die nu al bekend is. Ik kende deze man niet, maar ik kan me voorstellen dat het voor iedereen die hem wel kende of lief had een drama is geweest. Zijn eigen verhaal zoals hier gepubliceerd is meer dan indrukwekkend en verbazingwekkend zakelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s