Beide zoons tegelijk thuis gebeurt niet vaak

Dat was vorige week vrijdag het geval en kleinzoon Viggo was er ook bij dus de familie was bijna compleet, op schoondochter Imke na die die dag moest werken. Als moeder deed het me goed beide zoons tegelijk thuis
BBQ-IMG_6455
te hebben. De laatste keer was op mijn verjaardagsfeest op 5 juni j.l. Ons katje Mischou springt vaak brutaal op tafel, maar dat zijn we van haar wel gewend en zoals je ziet wil Viggo haar meteen een zoentje geven. Gezellig toch met z’n allen achter in de tuin in de patio waar de druivenstruik uitbundig bloeit. Voor waaide het nogal.
BBQ-IMG_6460

Ondertussen was Albert aan het roosteren op de BBQ die ik van hem voor mijn verjaardag had gekregen. Hij bevalt ons uitstekend en we hebben deze al vele malen gebruikt.
BBQ-IMG_6461

Nu heb ik even alle mannen op de foto gezet. Drie generaties bij elkaar. Prachtig of niet?
BBQ-IMG_6464

Aangezien m’n lief toen nog behoorlijk last had van zijn rug, heb ik het halverwege overgenomen en dat vond onze kleinzoon wel leuk, want bij hem thuis doet z’n vader het altijd.
BBQ-IMG_6472

BBQ-IMG_6471
Wat wij allemaal niet wisten dat kleinzoon Viggo deze speklapjes van onze slager, Dick Kevelam uit winkelcentrum Stadsweiden, bijzonder lekker vond. Zie hem eens smikkelen.
BBQ-IMG_6477

11 thoughts on “Beide zoons tegelijk thuis gebeurt niet vaak

 1. Ooooo, wat moeten jullie een strxc3 lende dag gehad hebben! Wat een fxc3xa9xc3xa9st hxc3xa9? Dit is voorwaar een plezier om naar te kijken, maar jullie plezier zal wellicht nxc3xb3g groter geweest zijn! Blij voor jullie!
  Ook blij dat het beter gaat met Albert. Ik hoop dan ook dat jullie er vandaag weerom een mooie dag van maken kunnen mxc3xa9t moeder!

 2. Altijd goed als de familie weer even compleet is. En moeders hebben graag hun kinderen bij zich. Nou ja, de meeste moeders dan. Bij jullie zit dit zeker goed zo te zien. En de hapjes lijken me erg smakelijk, wie ze ook geleverd heeft.

 3. Ja xc3¡ltijd een feestje als je het kroost bijna voltallig op bezoek hebt ,geeft een hoop drukte maar xc3xb3xc3xb3k veel gezelligheid vooral als het BBQ weer is !
  Fijne dag in Rijswijk maar dat gaat vast wel goed komen 😉

 4. Goed om te lezen dat het met de rug weer wat beter gaat.
  Veel plezier en lekker eten in Rijswijk.
  Wij hebben onze Marbella-vrienden over in Alphen……….dus ook lekker eten 🙂

 5. Zeker als alles niet zo dicht bij elkaar woont is het zeker genieten als iedereen compleet is. Hahaha daar heb ik geen last van, ze vallen hier te pas en te onpas binnen. Maakt niet uit op welk tijdstip en hoe wij nog gekleed zijn 🙂 Maar ook dat is gezellig. Nog even en de schoondochter waagt de stap om in pyama over te springen hahaha. Fijn weekend

 6. inderdaad leuk als de familie (bijna) compleet is. Nog zo gezellig om samen iets te eten. En een leuke babbel doen, zodat je op de hoogte blijft van wat er allemaal bij hen gebeurt…
  Geniet van je vrij weekend, Mara!

  Groetjes,

  Billy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s