Ons katje Mischou wil naar binnen

 

Dinsdagmiddag maakte Albert de volgende foto’s van ons katje Mischou die voor de voordeur stond en op haar manier liet merken dat ze graag naar binnen wilde.
Mischou-IMG_0032

Ze ziet gevaar, want er loopt gelukkig een aangelijnde hond langs met zijn baasje.
Mischou-IMG_0039

Alles heb ik weer onder controle.
Mischou-IMG_0037

Laat me toch binnen. Ik heb nu lang genoeg gewacht lijkt ze ons toe te miauwen.
Mischou-IMG_0038

18 thoughts on “Ons katje Mischou wil naar binnen

 1. Het is altijd leuk om dieren op de foto te zetten alleen niet makkelijk. Senna is het meest makkelijke, zij blijft geduldig wachten als er tenminste een koekje als beloning tegenover staat. Elvis blijft de eerste paar seconde stil maar net niet lang genoeg voor je digitale toestel om te klikken. En de gatitos…tja….die blijven geen tiende van een seconde stil. Het liefst slaan ze met hun voorpootjes tegen het lusje wat onderaan het fototoestel bengelt. Het zijn ook echte bengels!!!
  groetjes uit een zeer warm Spanje

 2. Dat belooft een heerlijk weekend te worden. Leuke toerritten met de MG club door het Brabantse land. Doet me denken aan de tijd dat wij een kever cabrio hadden en later Harley Davidson reden en ook van die leuke toerritten maakten.

  Heel veel plezier toegewenst. Wij doen het wel met een solo ritje op de hobbelpaden op de campo.

  Saludos uit Barbarroja,
  Fien en Aart

 3. Jullie hebben inderdaad mazzel met het weer, lekker toch, geniet ervan!
  Om op je vraag terug te komen: eigenlijk werken alle leeftijden er, als je naar de bovenste foto kijkt is de linker in de 50 en de rechter 19 jaar; de rest zit daar tussenin.
  Het is wel zo dat iedereen die er werkt jong van geest is en openstaat voor nieuwe zaken.
  Ik wens jullie een heel mooi weekend, maar aan de agenda te zien gaat dat helemaal lukken. 😀

 4. Jullie mogen van mij xc3 ltijd leuke foto’s van de schitterende poes posten lieve Albert & Mara, hoe kan een mens nu moe worden van zo iets moois te zien?
  En wat een heerlijk nieuws! Wat zullen jullie er van smullen… Ik ben zo blij voor jullie. Geniet er van met volle teugen hxc3xa9, jullie verdienen dat!

 5. Leuke foto’s van Michou, als kattenbediende vind ik het leuk om ook andere katten te zien en hun verhalen te horen dus blijf maar plaatsen!
  Jullie gaan een super weekend tegemoed, zeker met dit weer!
  groetjes en veel plezier!
  Elmar

 6. Whahaha, Elmar… Kattenbediende. En gelijk heb je nog ook… Ik kan er overigens geen genoeg van krijgen, dus kom maar op met de foto’s.
  Jullie hebben een prachtig weekend voor de boeg! Geniet er lekker van en maak maar veel foto’s.

 7. Ten eerste alvast veel plezier bij het 55 jarige lustrum voor de MG’s
  En wat betreft katje mischou? Daar kanik geen genoeg van krijgen want het is idd een heel lief diertje. geef haar en ook snuitje maar een lekkere knuffel van mij.

 8. LIjkt me heerlijk rijden met de kap open en dan in een optocht achterelkaar heen. Dat geknor van die MG’s. Jammer dat jullie de ‘B’ niet meenemen. Is toch meer een auto die bij dit evenement past. Wij gaan dit keer weer eens met de trein het weekend invullen. Blijft voor mij toch een bijzondere gebeurtenis. Is het voor de poes niet leuker buiten zou je denken. Bij ons krijzen er twee die de tuin juist in willen…..
  Heel fijn weekend toegewenst…foto’s zien we ongetwijfeld nog….

 9. ALtijd leuk om poezenbeesten in actie te zien. Dus nee ik ben het niet zat hoor. Drukke dagen voor de boeg dus. Heel veel plezier, het weer werkt zeker mee

 10. Foto’s van huisdieren ,en dan vooral poezen ,zijn altijd leuk om te zien , dus je hoeft je voor mij niet in te houden !
  het gaat een gewxc3xa9ldig “open dakjes “weekend worden .Van m’n neef en nicht hoor ik altijd dat MG rijders onderling onderweg altijd heel sociaal zijn . Ik heb niet gehoord of zij het weekend ook meerijden ,toch een vragen 😉
  Ik wens jullie een fantxc3¡stisch weekend !

 11. Ondertussen zijn jullie volop aan het genieten van dit heerlijk, zomers weekend hxc3xa9 lieve Mara & Albert? En daar hoop ik als je uitgevierd bent, een verslagje van te krijgen. Want geluk moet je altijd delen, dat maakt het dubbel zo fijn. Vooral als het in schitterende Spaanse temperaturen gebeurt!
  Au revoir! Dat zeggen ze bij ons zeker en vast, met al die buitenlanders die hier zo lang de scepter zwaaiden, ook de fransen! Hihi.

 12. Ik ben dol op katten… Tis dat mijn vriend er alergisch voor is… Vroeger hadden we thuis ook 2 katten en 1 daarvan kon zoooooo vreselijk zielig janken als hij naar binnen wilde.. Zo van… aaaaaaaaah laat me er in ….. De andere krabte gewoon aan de deur 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s