Hoe wast een kat zich?

Dit willen wij je graag laten zien met ons katje Mischou die op de eerste foto heel eigenwijs voor jou poseert op een speakerbox bij ons in de uitbouw. Exc3xa9n van haar vaste plekjes.
Mischou-IMG_5801a

Wij denken dat de volgende beelden alles zeggen, eerst een pootje likken en dan over een deel van het lichaam wrijven, en dat steeds maar blijven herhalen.
Mischou-IMG_5804a

Mischou-IMG_5805a

Mischou-IMG_5806a

En ben ik mooi geworden of niet, wil ze jou vragen. Ken jij dat van je eigen kat(ten)?
Mischou-IMG_5807a

17 thoughts on “Hoe wast een kat zich?

 1. Ben een kattenmens, maar vind honden ook leuk hoor, alleen dat zijn natuurlijk wel meer handenbinders en ik wil graag kunnen gaan en staan waar en wanneer ik dat wil.
  De koffiemolen is een erfenis van mijn oma….jaaaa, koffiepunten tellen was een familie hobby hoor! Groetjes.

 2. Jaaaaaa Albert & Mara, ik kxc3xa9n dat van mijn eigen katten (want ik heb er mxc3xa9xc3xa9r dan eentje hihi). Heerlijk om zien hxc3xa9? En jullie wisten dat mooi op de foto’s te krijgen!
  Was getekend: gerdaYD-met-de-klap-van-de-mallemolen *wink, big smile*

 3. Zeker weten dat ik dat ken, bij mij zitten ze ook weleens in hele gekke posities om zich te wassen ha ha ha ha. Ik vind het geweldig om de dieren te observeren, gisteren waren bijvoorbeeld de konijnen even lekker los om de beentjes te strekken, dan maken ze van blijdschap de gekste sprongen de lucht in, echt geweldig om te zien maar moeilijk vast te leggen want het gaat zo snel.

 4. Geweldig om te zien he? Onze Rocky en Mickey wassen zich heel vaak, zijn erg schoon op zichzelf. Een prachtig gezicht. Vooral het wassen van hun kopje, dat vind ik een mooi gezicht. Met het pootje er helemaal over heen. En lenig dat ze zijn, soms zijn het net ballerina’s.

 5. Het was altijd zo heerlijk ontspannen om naar onze katten te kijken als ze zich aan het wassen waren. Tsja dat moeten we nu missen. Maar de herinnering blijft. We kijken nu weer wat die honden voor eigenschappen en onhebbelijkheden hebben 🙂

 6. ja hoor, katten wassen zich allemaal op dezelfde manier zeker?

  (off topic: het “zorgcentrum” in Deerlijk heet toch nog gewoon “Rust- en verzorgingstehuis” hoor, Mara)

  Groetjes!

 7. Tja, zelfs de tijgers en leeuwen wassen zich zo. Erg grappig als je er idd op let. Een van onze katten drinkt zo. Doopt een pootje in het water en likt dit dan af. Ze lijkt niet normaal te hebben geleerd het water op te likken, moet via dat pootje….

 8. Inderdaad heel herkenbaar ja, zo heb ik er hier 4 he…..
  Onze Rooije die we eerder dit jaar moesten laten inslapen maakte tijdens het zich wassen ook nog enorme geluiden, je kon letterlijk horen hoe hij met zijn tong en slokdarm de losse haartjes wegwerkte… (was niet bepaald smakelijk maar dat terzijde)

  Ps nog gefeliciteerd met je verjaardag hoor!!!!!

  Enne zou je mij even willen mailen waar in jouw instellingen de vinkjes staan bij reacties? Ik ben benieuwd namelijkj waarom persoonlijke avatars niet getoond worden…

  fijn weekend liefs Melody

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s