De vierde logeerdag van kleinzoon Viggo

Afgesproken was met zijn ouders om ventje Viggo op deze dag terug te brengen naar Oisterwijk. Voordat het zover was, wilde hij eerst oma ’s morgens helpen met stofzuigen en zie eens hoe goed hij bezig is. Prachtig toch!
Viggo-IMG_5356a

Ook op plekken zoals onder de etenstafel nam hij mee. Dus als je nog eens een hulp nodig hebt? Bel me maar.
Viggo-IMG_5354

Ik heb de heren ’s middags weggebracht naar het station waar het voor de afwisseling weer eens regende.
Even zwaaien naar oma Mara en wachten totdat de trein komt. De stopper naar Utrecht.
Viggo-IMG_5362a
Daar komt de trein. Deze keer een dubbeldekker, een z.g. VIRM. Daarom op de foto gezet.
Viggo-VIRM-IMG_5364a
Normaal gesproken rijdt zo’n dubbeldekker niet als stoptrein van Zwolle naar Utrecht.
Altijd weer leuk voor opa om zijn vriend in de trein te fotograferen.
Viggo-IMG_5368

In Utrecht overgestapt op de intercity naar Den Bosch. Dit was een geheel nieuwe dubbeldekker VIRM en daarom deze foto van Viggo gemaakt. Ook als leek zie je duidelijk het verschil in interieur van de 1e klasse die wij met z’n tweetjes namen. Reist wat rustiger in de daluren. De eerste klas heeft leeslampjes en contactdozen  voor het gebruik van o.a. laptops. Volgende foto even voor ‘Oeteldonk’ genomen en daar weer overgestapt op de stoptrein naar Tilburg en vervolgens van Tilburg naar Oisterwijk. Voor Viggo geen enkel probleem, want hij vindt het met de trein gaan met opa altijd weer leuk.
Viggo-IMG_5388
In Oisterwijk werd hij opgehaald door onze zoon Raymond. Viggo was heel erg blij zijn vader weer te zien.
Dat kunnen wij ons voorstellen want 4 dagen is voor een jochie van vijf best lang.
En wanneer we hem weer zullen zien?? Dat zien we wel want Oisterwijk is niet dichtbij de deur en hij mag door de week naar school en in het weekend vind ie het ook fijn bij zijn ouders.

9 thoughts on “De vierde logeerdag van kleinzoon Viggo

 1. Ja, aan alle goede dingen komt een eind, dus ook aan een logeerpartijtje.
  Maar jullie hebben alledrie genoten, dat is duidelijk.
  Fijn hoor..!!
  En heerlijk dat hij nog even alles mee heeft schoon gemaakt.
  Op naar de volgende keer.

 2. Het moet met pijn in het hart zijn dat jullie afscheid van hem namen… maar ik hoop dat de mooie herinneringen aan deze leuke logeerpartij de wrange kantjes er iets of wat van afscherpen lieve Mara & Albert! En je hebt nog altijd het internet en de telefoon… hij is toch wat dichterbij dan wanneer jullie in Spanje zitten hxc3xa9?
  Bedankt voor de lieve reactie gisteren. Water drink ik altijd, champagne is er voor mij nooit meer bij, ik drink al jaar en dag niet meer. Maar xc3 ls het zo ver is, dan trek ik er eentje voor jullie open, zoveel is zeker!
  Maak er een fijne dag van, droog en zonnig, zoals ie dat gisteren ook was!

 3. Juist het feit dat het niet zo regelmatig kan leidt tot groot genoegen aan beide kanten als het dan wel weer mag. Avontuur toch voor zo’n jochie om bij zijn opa en oma te mogen logeren? Ik mocht dat vroeger nooit. Maar ja, dat waren andere tijden!

 4. Volgens mij zijn jullie een super oma en opa dat blijft een kind altijd bij, mijn grootouders waren ook altijd heel betrokken en dat verrijkt echt je leven. Nu heb ik alleen nog een oma over van 90 jaar en onze band is nog steeds heel sterk en daar ben ik echt heel blij mee. Jullie kleinzoon Viggo boft maar met jullie en jullie met hem!

 5. Logeerpartijen waren hier ook voor de vakanties hoor, ook al woonden beide opa’s en oma’s om de hoek. En dan was het extra leuk, want ze konden kiezen wat ze aten, waar ze heen gingen etc. Soms voor 1 nachtje, maar dan kreeg ik telefoon dat ze nog langer bleven. Wat uitmonde in een week. Heerlijk, want zelf ging ik altijd een week naar mijn zus vanaf een jaar of 8 en baalde stevig als ik na een week weer opgehaald werd:) Dus op naar de volgende keer he

 6. Knap dat hij 4 dagen bij jullie was, op die leeftijd had ik na 1 nacht al last van heimwee. Leuke foto’s!
  P.s: idd jammer dat jullie het niet wisten van het keltfest, ik dacht dat in de omgeving van Dordrecht er wel reclame voor gemaakt zou worden. Nog een tip om met jullie kleinzoon heen te gaan: de Elf Fantasy Fair, even googlen voor de data, die weet ik ook niet.

 7. Ik ben blij te lezen dat jullie het zo gezellig gehad hebben samen! En natuurlijk is het super om na 4 dagen papa weer te zien! Hij is erg gegroeid en veranderd, een echt stoer menneke!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s