Kleinzoon Viggo is helemaal weg van de treinenbaan van Albert

Voor het jochie altijd weer leuk om met opa’s treinenbaan te mogen spelen. Welke trein zal ik nu eens nemen??
Viggo-IMG_5339a

Viggo-IMG_5343a
Eerst maar met mijn eigen trein die opa Albert speciaal voor mij gekocht heeft en die ik erg mooi vindt. Een rode diesellok van de DB, een 218 met twee ‘Silberlinge’, als trek-duw-trein.
Viggo-IMG_5345 Ook met de overige treinen mag hij rijden op de treinenbaan van zijn opa en dat is toch schitterend voor een kleinkind! Als oma geniet ik iedere keer weer met volle teugen als die twee jongens zo met elkaar bezig zijn. Genieten van de hobby, maar zoals je ziet aan het gezicht van Viggo kost het hem behoorlijk wat inspanning. Hoort er bij.
Viggo-IMG_5349

9 thoughts on “Kleinzoon Viggo is helemaal weg van de treinenbaan van Albert

 1. Altijd fascinerend zo’n spoorwegemplacement. Daar kun je als volwasene uren van genieten, laat staan zo’n jong ventje.Leuke knul om te zien, geen wonder dat jullie apetrots op hem zijn. Groetjes, Catherine.

 2. Ja natuurlijk is met de treinen spelen mxc3xa9t en bij opa gewxc3xa9ldig !Bovendien is het een mooie bezigheid als het buiten regent ,want dxc3¡n is eenden voeren met oma,hoe leuk ook ,natuurlijk minder in trek !
  Het levert in beide gevallen wxc3xa9l mooie foto’s op 😉

 3. Hxc3xa9xc3xa9rlijk moet het zijn zo’n verwoede verzamelaar als opa te hebben! En dat je er nog mee mag spelen ook, dat is helemaal het einde!
  Jullie bezorgen jullie kleinzoon on-ver-ge-te-lij-ke momenten lieve Albert & Mara!
  OT: ja hoor, die MGB gezien, jammer genoeg stond ie in panne en moest van de weg geduwd worden. Dxc3 t heb ik maar niet gefotografeerd om jullie gevoelige zieltjes niet te kwetsen…
  *wink, big smile*

 4. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het enthousiast maken van de kinderen en kleinkinderen voor de eigen passies. Mooi emplacement Albert. Maar je moet nog wat doen aan de scenery hoor…bergen willen we zien en steden, en vooral ook de nodige auto’s…haha!

 5. Wij hebben net vorige week een heel treinbaanblad afgebroken, geen kind speelde er meer mee..zonde hoor. Het waren nog treinen en huisjes enz uit manlief zijn kindertijd. En enkele hebben we als herinnering er nu afgehaald de rest met baan en al is bijt vuil neer gezet. erg he? 😉 Treintjes bewaren we wel, maar die zien er niet zo mooi uit als hier bij jou Albert!
  Als kind speelde ik er met mijn broer ook zo ontzettend graag mee,we waren dan de hele zondag zoet 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s