Kom naar de Spaanse kant van het leven

is de ‘slogan’ (slagzin) van een reclame op weblog.nl als je voornemens bent om een nieuwe log te plaatsen. Wij vinden dit wel grappig omdat wij "Een lach je bent in Spanje" of "Een lacht je bent in Andalusixc3xab"  regelmatig in de praktijk brengen. De reclame vinden wij niet storend. Jij wel? Of niet? Laat het ons eens weten als je wilt.Kom-naar-de-Spaanse-kant-va

En dit is voor ons altijd weer een prachtig gezicht. Een wat wilde Middellandse Zee gezien vanuit het appartement aan de Paseo Maritimo in Los Boliches/Fuengirola. Dit is zeker regelmatig het geval in de eerste drie maanden van het jaar, zoals deze foto uit maart 2009 toen wij in Andalucia waren.WildeMiddellandseZee-IMG_86

12 thoughts on “Kom naar de Spaanse kant van het leven

 1. Het zal me een rotzorg zijn welke reclame er staat, hahahaha, ik zie het niet eens!
  Had dus ook niet gezien dat deze reclame er stond. Ik moet ook zeggen dat ik reclame automatisch “blok” in mijn gezichtsveld….ik “zie” het gewoon niet..Ik haat reclame!

 2. Mij maakt al die reclames op weblog niet uit hoor. Ik zie het vaak niet eens. Als antwoord op jullie vraag; ik moet nog 2 weken werken en ben dan heerlijk vertrokken naar Schoorl

 3. Het eerste wat ik doe is snel naar beneden scrollen als ik een blog open, zodat die storende publiciteit niet meer te zien is. En ik denk dat velen dat net als ik ook zo doen. Ook op TV kijk ik er niet naar, denken ze echt dat ze op die manier klanten zullen winnen?
  Bedankt voor dit vleugje Spanje Albert & Mara, hier kijk ik wxc3xa9l naar! En met plezier.
  Ook veel plezier gewenst met het logeerpartijtje van de kleinzoon!

 4. Reclame op blogs vind ik niet erg, op tv wel 🙂 Wel merk ik dat wanneer er reclame op blogs verschijnen sommige blogs langzamer openen en dat is wel vervelend. Prachtige foto!

 5. Logs met reclame zijn verschrikkelijk, maar ja als je iets ‘gratis’ wil aanbieden als bedrijf is dit de enige manier om inkomsten te genereren. Op mijn weblog zul je nooit reclame tegenkomen omdat ‘webloggen’ voor mij als 10 jaar een hobby is en hobby’s kosten nu eenmaal geld. Maar ja wat zijn kosten als je bedenkt dat je voor nog geen 100 euro per jaar je eigen domeinnaam en weblog hebt?

  Weblogs met reclame sla ik meestal over, alleen voor jullie en Leo maak ik een uitzondering

 6. Reclame in het beheer zixc3xa9 ik niet eens , ik heb er een blinde vlek voor en zie uitsluitend dat wat ik wil zien . Op m’n log vind ik het wxc3xa9l storend maar helaas is er voor mij niets aan te veranderen .Betalen om te loggen vind ik geen probleem maar ik weiger anderen “het beheer” over mijn betaal rekening te geven d.m.v. aut. incasso !
  Ik hoorde van anderen dat web-log de reclame altijd zo veel dat kan aanpast aan het log onderwerp , in jullie geval zal dat dus vaak met Spanje en oldtimers te maken hebben .
  Of het echt zo is weet ik niet want ik let er niet zo op !

 7. IK heb geen reclame op mijn account….dus zie ook niet of ze voor Spanje, Portugal of Griekenland reclame maken. Volgens mij is het daar in het zuiden overal even mooi weer toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s