19 thoughts on “Op 'nine-eleven' 2009 zijn wij 38 jaar getrouwd

 1. Mooie periode, fraaie foto’s. Heerlijk om te zien hoe je er toen uitzag, helemaal naar de mode van die tijd, als je het nu ziet krijg je bijna medelijden met je zelf. Wat worden mensen mooier naarmate ze ouder en wijzer worden. Wij gaan op voor de 40+-jaren binnenkort. Wat een tijd alweer….het vliegt voorbij. Maak er maar een leuke dag van jullie beiden…..maar dat zal in de Spaanse zon wel lukken…

 2. PROFICIAT en hiep hiep hoera! Wat een mooie relatie hebben jullie toch, die zo lang duurt en nog steeds intens en levendig is…
  Maak er een superleuke feestdag van, verwen jezelf eens lekker bij Jezus of zo!
  Dikke knuffels en klapzoenen!

 3. Hallo daar Van Harte gefeliciteerd met jullie 38e (+ 2 dgn)huwelijksdag. Leuk die foto, de oudere versie kan ik niet zien die valt weg, maar dat maakt ook niet uit een mens kan alleen maar groeien, en de buitenkant is niet het belangrijkste aspect.

 4. Verschillen zeggen me niet zoveel, wat mij vooral opvalt is dat jullie nog steeds – en op eenzelfde manier – liefdevol naar elkaar kijken!!
  Een hele fijne dag en uiteraard GEFELICITEERD!!!!
  Lieve groetjes,
  Loes

 5. Van harte gefeliciteerd, Albert en Mara!!! 38 jaar, dat halen wij nooit in hoor…
  En wow, jullie lijken nog heel goed op de trouwfoto van destijds… en zien er nog even verliefd uit als toen. Hxc3xa9xc3xa9rlijk om te zien hoor!
  En vieren jullie dat daar in het zwoele Spanje?
  Of lekker intiem als op de eerste huwelijksnacht… …hahahaha!

  Groetjes!

 6. Van harte, wel wat verlaat maar vandaag is er weer een dag bijgekomen. En iedere dag in het huwelijk is werken. Wij zitten op 10 jaar minder hhaha, dus ik ga voor die 38 jaar.

 7. In je reactie op mijn reactie (ingewikkeld he?) zei je: kijk maar onder op mijn site. En ik zoeken en zoeken en vond niks. Een paar dagen later ging ik nog eens kijken. Zoiets kan ik nl. niet uitstaan, dan wil ik weten wat het is en en ineens snapte ik het. Het was de datum: jullie trouwdag! Gefeliciteerd, ik kan het bijna nadoen. Nog 2 weken en dan zijn mijn lief en ik 37 jaar getrouwd. Wat mij opviel aan de verschillende foto’s was dezelfde blik waar jullie elkaar mee aankeken. Heel bijzonder en mooi. Dat is het mooie aan een lang huwelijk, dat je nog steeds van elkaar houdt. Vandaar dat mijn lief en ik het ook al zo lang met elkaar uithouden.

  Fijn weekend
  Famke

 8. Jippie!! Van harte gefliciteerd!
  Ja dat houden jullie nog wel ff vol, zeker weten, het staat in de sterren geschreven!
  Gewoon blijven genieten samen en dan komt het allemaal wel goed!
  En over 2 jaar komen we allemaal jullie 40ste vieren!!

  Liefs Jackie
  xxx

 9. Ja, ik zie het een beetje laat, sorry. Weer druk met mijn nieuwe opdracht inderdaad. Half zeven de deur uit en half acht weer binnen. Maar alsnog van harte gefeliciteerd uiteraard! Ik zal een beetje beter opletten. Veel plezier nog in het Spaanse!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s