Afscheid genomen van de meteorologische zomer

Omdat ik sinds zondag j.l. zes weken vrij ben, heb ik op de laatste dag van augustus met Albert fijn kunnen genieten van de voor mij toch wel laatste echte zomerse dag in 2009, want morgen vertrekken we om 16.30 uur met een Transavia-Boeing 737 van Schiphol naar Mxc3¡laga aepuerto om aan de Costa del Sol de nog steeds aanwezige "Happy Summer Feelings" mee te mogen maken. We hebben er zin in! Het is de bedoeling onze fotolog bij te houden. Kom dus regelmatig langs als jij wilt weten hoe het ons de komende tijd vergaat in Andalucia.

Gisteren heerlijk op ons eigen terras aan de waterlijn gezeten. Tot heel laat want het was een zwoele zomeravond.
D.m.v. bijgaande foto krijg je idee hoe het bij mooi weer is, bij ons aan de ‘Costa del Veluwemeer’.  Het uitzicht dat wij hebben vanuit onze woonkamer:Het ging gisteren echt op "Als de zon schijnt, ziet alles er anders uit!"

UitzichtWoonkamer

18 thoughts on “Afscheid genomen van de meteorologische zomer

 1. mooi interieur, en natuurlijk een prachtig uitzicht hebben jullie, Mara!
  Wow, 6 weken vrij, en morgen al kunnen vertrekken naar het zalige zuiden van Spanje…ik wou dat ik met jullie mee kon

  Groetjes, en een goeie vlucht morgen!!!

 2. Ooooooo, jullie zijn vertrokken! Naar dat prachtige Andalucia, jullie tweede vaderland (of moederland?). Heerlijk! Ik ben zo blij voor jullie en hoop dat jullie daar een schitterende tijd tegemoet gaan!
  We zullen het allemaal wel lezen zeker? Ik hxc3xb3xc3xb3p dat toch!
  Dank jullie wel voor de mooie verjaardagswens en maak er vanavond een fiesta van!

 3. Ik wens jullie weer veel plezier in jullie tweede thuis, geniet maar van het zonnige zuiden wij gaan gewoon het grillige weer van ons kikkerlandje het hoofd bieden. Wat overigens ook zijn charmes heeft toch?

 4. “Open uitnodiging aan het inbrekersgilde” schrijven vrienden meestal op mijn weblog als ik zo afscheid nemen als jullie bovenstaand doen.

  Ik zie jullie niet in Spanje (dit keer) want ik vrees dat ik weer een leuke klus ga doen eerstdaags. Bovendien heb ik eens link met wat info over mijn investering gestuurd. Daar is nog geen verandering in tot op heden!

  Veel plezier in ieder geval!

 5. Een mooi uitzicht vanuit jullie woonkamer!
  Goede reis trouwens! Ben weer een beetje jaloers dat ik niet naar Spanje kan. Ik hou niet van de winter…hier in Belgixc3xab 🙂

 6. O ja , met een zonnetje ziet alles er altijd vriendelijker uit .Niet mis met het uitzicht !
  Ik zou los Boliches waarschijnlijk niet meer herkennen , het is 40 jaar geleden dat wij daar 2 weken vakantie hielden .Malaga had nog slechts een armoedig klein vliegveldje en Fuengerola lag nog 5 km verderop met de vissersbootjes op het strand .Veel plezier !

 7. Mmm vertrekken de zon tegemoed, ik wou dat ik meekon maar te laat! je bent reeds aangekomen, wanneer ik deze reaktie pleeg. Leve de zon dus en prettig verblijf op jullie (naar ik vermoed) vaste stek olxc3xa9.Met groeten van zolder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s