Vandaag met de trein naar Den Haag Centraal

en dan terug naar Voorburg waar oom Wim me komt halen. Ik ga hem het gebruik van Photoshop uitleggen. Heeft ie me gevraagd en dat doe ik als neef graag voor deze lieve oom. Mara is vrij en blijft lekker een dagje thuis met beide katten.
Dit is xc3xa9xc3xa9n van mijn treinenvitrines in huis, deze hangt in de woonkamer, en ik weet bijna zeker dat de treinen die ik vandaag neem, in model in deze vitrine staan. Morgen vertel ik je in welke ik gereden heb. Okxc3xa9?
treinenvitrine-IMG_3831a

10 thoughts on “Vandaag met de trein naar Den Haag Centraal

  1. dat zijn aardig wat treinen.. en? het uitleggen van photoshop gelukt? ik heb het er afgemikt na maanden puzzelen en uitleg vragen aan mensen die er voor hun beroep mee werken en al jaren cursussen volgen 😦 het werd mij veel te ingewikkeld..
    psp doet hetzelfde maar dan stukken simpeler 😉
    mara.. genoten van je manloze dagje 😀

    knuffff

  2. Leuk hoor zo’n verzameling. Mijn zwager had ook een heel uitgebreide collectie treinen, maar sinds die een stuk kleiner woont heeft gelukkig voor hem zijn kleinzoon alles in beheer. Die is nog gekker met alles. Nog bedankt voor de foto’s van de WM, sorry maar ik kwam er eerder niet aan toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s