Web-log-meeting in Delft

op zaterdag 8 augustus j.l. Voor ons was het de eerste keer dat wij mede-bloggers persoonlijk hebben ontmoet. We waren met totaal 16 personen en het verzamelpunt was de terrasboot van restaurant "De Kleine Griek" op de hoek van de Peperstraat/Oude Delft  in Delft. Daar heeft Albert de volgende foto’s gemaakt.

WLM-8aug09-IMG_3827
Het was droog en met een zonnetje erbij was het een gezellige mooie dag. Corina, Jan en Joke, Leo en Truus, Riet en Henk, Loes en Hans, Thamara, Peet, Rafaela, Mar en Jeroen, zowel Albert als ik vinden het leuk jullie nu eens persoonlijk ontmoet te hebben.WLM-8aug09-IMG_3821

Tot slot wil ik Jeroen (rechts op de laatste foto) heel hartelijk danken voor de organisatie van deze dag. Ik heb genoten van de tocht met de rondvaartboot door de grachten van Delft en niet te vergeten de toch wel ‘spannende’ rit met de paardentram. Nog eens een kus van mij voor jou Jeroen. Tot de volgende meeting.Saludos de MaraWLM-8aug09-IMG_3813

20 thoughts on “Web-log-meeting in Delft

 1. Goed om jullie nu eens irl ontmoet te hebben. Jammer dat wij wat eerder moesten afhaken. Mijn kijk op de dingen staat intussen ook op mijn weblog. Mooie zondag nog lieden!

 2. Leuk verslag Albert en Mara en het genoegen was wederzijds leuk om jullie eens in het echt te ontmoeten. Ik hoop dat jullie ook zo genoten hebben.
  Fijne zondag voor jullie

 3. dit is het eerste verslagje wat ik van deze WLM zie, en het spijt me ten zeerste dat ik er niet bij was. Jullie hadden het ook beslist getroffen met de weergoden.
  Groetjes!

 4. Leuk om op terug te kijken zo’n grote meeting en vooral grappig om bij alle “deelnemers ” terug te lezen hoe zo’n dag ervaren wordt . De foto op de boot is een sfeervol plaatje geworden en je hebt natuurlijk volkomen gelijk dat jeroen wel een schouderklopje verdient ,zowel voor zijn “bindende gave” als zijn kennis van Delft !

 5. Leuk om op elk weblog ieders visie te lezen en te zin in foto’s. Iedereen beleeft het vanuit z’n eigen optiek en toch komen ze heel erg overeen. Echt een aanvulling op elkaar dus. Het is erg leuk om bevestigd te zien dat je elkaar via bloggen toch leert kennen. Want de nieuwe gezichten blijken uiteindelijk toch bekender dan je zou verwachten. En wat Billy al zegt; we hadden natuurlijk de weergoden op onze hand he.

 6. Hoi Albert & Mara wat een leuke foto was dat die je stuurde, ik herken mara er gelijk uit dus mara je bent nog even piep, en Albert haal ik er wel uit, maar jammer van die zonnebril ogen vertellen heel veel en die kan ik nu niet zien. Maar echt een mooie foto.PS ik ben nog aan het uitdokteren hoe ik dat moet doen met die hoge resulutie voor jullie foto.

 7. Ik heb dit al bij meerdere gezegd, ik zou dit wel eens met de loggers op punt willen doen zeg lijkt me toch wel erg leuk!

  trouwens nu ook de laarzen aan toch???
  gr otto

  @ Otto: Inderdaad. Ik draag ze graag. Gr. Mara

 8. Hallo Albert en Mara,
  ik heb genoten van het dagje Delft en het was ontzettend leuk om xc3xb3xc3xb3k nieuwe gezichten te zien. Mijn dag was super, bedankt voor jullie bijdrage daaraan!
  Lieve groetjes,
  Loes
  ps. zou je mij ook wat foto’s willen toesturen…ik was te lui om zelf te fotograferen….

 9. He Mara en Albert. Nou het allemaal aangekomen hoor. Ik vond het ook leuk jullie te ontmoeten. En ben het met je eens dat alle eer aan Jeroen toekomt. Ik stuur je de foto’s wel door. Moet je wel waarschuwen dat ik niet zo heel snel ben. Adios tot horens Groetjes Corina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s