Ontbijten met je kleinzoon aan de Costa del Veluwemeer

is voor ons een niet alledaagse bezigheid. We waren als opa en oma dan ook heel erg blij dat we dit nog wel met mooi zomerweer mee mochten maken. Dan voel je je gewoon rijk met dit jochie in de buurt.ontbijt-IMG_3628a
Het favoriete vleesbeleg van Viggo op brood is cervelaatworst (opa noemt het meestal "sterven-op-straat-worst") die oma voor hem klaar mocht maken. Omdat het ’s morgens al zo warm was had onze kleinzoon zijn flesje drinken binnen de korst mogelijke tijd op. Geen enkel probleem want bij je grootouders mag veel!ontbijt-IMG_3623a
Toen wij klaar waren met eten en ik nog effe lekker een sigaret gerookt heb op ons terras aan de waterlijn, zijn we meteen naar het strandje gegaan. We waren de eersten en op de laatste foto kan je dus heel goed zien dat het strand echt aan de overkant is, op slechts 25 meter lopen, en we vaak vanuit de woonkamer de ‘bedrijvigheid’ op het strandje en voetbalveld gade slaan. En vergeet niet de vele fietsers en wandelaars die voorbij komenontbijt-IMG_4018In een volgende log meer strandactiviteiten van Viggo. De komende week is het helaas even afgelopen met dat schitterende zomerweer.

12 thoughts on “Ontbijten met je kleinzoon aan de Costa del Veluwemeer

 1. Leuke foto’s , het was weer echt genieten zo te zien met de kleine man.
  Ja, even bijkomen van de warmte, is wel lekker.
  dan kunnen we er met de volgende hitte periode weer tegen.

 2. IK moet zeggen dat ik als typische Hollander blij ben dat die extreme hitte voorbij is. Bij 22graden of zo leef ik toch wat gemakkelijker dan bij 30 en met een hoge luchtvochtigheid… Jullie hebben wel een mooie woonstek hoor…..

 3. jullie wonen toch xc3xa9cht wel zalig daar!
  Voorlopig valt het weer hier nog mee hoor, maar ze voorspellen inderdaad wel minder weer. Voor mij komt dat eigenlijk wel goed uit, want ik moet deze week de namiddag werken. En als het dan zo warm is….pfffffffffff!!!

  Groetjes!

 4. Nou ik moet zeggen dat het in dit Clayroadhotel ook zalig ontbijten is hoor:) Het water langs de voordeur, groen om ons heen, het kan niet meer stuk 🙂

 5. Ziet er allemaal weer gezellig uit hoor. Erg leuk. Jammer van het weer, maar de zomer is nog niet voorbij, sterker nog hij moet nog beginnen. Hier op het dorp beginnen de eerste toeristen binnen te komen. Altijd leuk om dat te zien, die afgeladen wagens en verwachtingsvolle blikken van de mensen die hier voor het eerst zijn.

  Dag lieve vrienden

  Renxc3xa9

 6. als je aan het water woont is het eigenlijk altijd vakantie voor mijn gevoel…water doet iets met je, ontspant en geeft ruimte…vooral in je kop;-)))

  mooie heldere fotoxc2xb4s van Viggo
  wat vindt Viggo ervan dat zijn favoriete broodbeleg door zijn opa een nieuwe naam heeft gekregen?
  jongens vinden dat soort woorden natuurlijk hilarisch!

 7. Zo nu eindelijk een berichtje uit Loon op Zand.
  Leuk de foto’s op jullie site die wij regelmatig bezoeken om al jullie belevenissen te volgen.
  We hebben een leuke maar rustige vacantie gehad in het altijd gezellige Fuengirola. Geen drie weken zoals je onder de fotos schrijft, maar vier weken met Ans en Harrie wat altijd gezellig is.
  Groeten van ons,wij blijven jullie volgen op de site die erg leuk is ,of we zien elkaar in Fuengirola

 8. Heerlijke foto’s Albert & Mara! En is er inderdaad iets zonnigers te vinden op hxc3xa9xc3xa9l de aarde dan een costa kleinzoon? Nxc3xa9xc3xa9 hxc3xa9?
  Ben dus terug van het inderdaad bloedhete Spanje. Bedankt voor jullie lieve vakantiewens! En om je vraag te beantwoorden: we trekken sinds jaar en dag nooit in het hoogseizoen ergens naar toe, maar er was nu wxc3xa9l een reden voor… dxc3 t lees je vandaag op mijn blog
  *wink, big smile*
  Maak er nog een fijne grootoudersdag van, geniet met volle teugen!

 9. Heel herkenbaar ja ,bij oma en opa zijn er weinig taboe’s. Wij zijn natuurlijk al geroutineerde grootouders met kleinkinderen in de leeftijd van 5 tot 21 jaar .Het strand is en was natuurlijk altijd de favoriet !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s