Heerlijk spelen op het strand bij ons voor

aan de Costa del Veluwemeer. Zoals ik schreef ik de vorige log, een goede reis gehad en eenmaal thuis aangekomen wilde Viggo meteen naar het strand. Zon, zand en zee (hier een randmeer) zijn speelelementen voor hem.
strandjevoor-IMG_3974
Op zo’n zomerse dag realiseren wij ons dat we toch wel uniek wonen aan de waterlijn. Je kleinzoon zo maar de voordeur uitstapt en op nog geen 25 meter het strand aan zijn voeten ligt. Niet alleen hij maar op die vrijdag 26 juni j.l. waren er nog veel meer kinderen, groot en klein, aan het spelen in en bij het water.
strandjevoor-IMG_3975a

Even kijken waar opa en oma op hun stoel zitten. Oh ja links achter me. Handig als ik iets lekkers wil hebben. Zijn eerste dag kon dan ook niet meer kapot. Wat wil je als kind nog meer. Dit is toch genieten!
strandjevoor-IMG_3976a

5 thoughts on “Heerlijk spelen op het strand bij ons voor

  1. Wat een nostalgie is dit als ik deze foto’s zie…Ik ging vroeger ook met mijn papa en mama naar zo’n soort strandje in de buurt. Er kon niks gebeuren, 2 paar ogen waren continue op me gericht, wat een veilig gevoel, en wat een fijne jeugd herinnering… Ik wens voor Viggo straks als ie ouder is dezelfde mooie herinneringen!

  2. Inderdaad , wat een hxc3xa9xc3xa9rlijke plek voor kinderen en natuurlijk zou het heerlijk zijn alsNnederland niet zo overbevolkt zou zijn en er voor meer kinderen zo’n unieke speelgelegenheid zou kunnen zijn …. zucht …..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s