Niets aan de hand

Niets aan de hand, alleen moest ik wat dagen werken afgelopen week en ook dit weekend. Daarom niet veel tijd gehad en zin om teksten te schrijven. Met aangename temperaturen ga ik niet achter de computer zitten en voordat ik het weet is het al weer 15.00 uur en mag ik naar mijn werk. Albert vond dat niet erg want hij heeft zich afgelopen week xe2x80x99s avonds goed vermaakt met zijn modelspoorhobby.

Dat de weermannen en weervrouwen het soms niet goed voorspellen hebben we vorig weekend meegemaakt. Zaterdag fantastisch MG-weer, en zondagmorgen begon het om 9.30 uur te regenen (terwijl ze anders voorspeld hadden) en dat bleef doorgaan tot even na 15.00 uur. De landelijke toertocht van de MG Car Club Holland, die in Vaassen van start ging om 12.00 uur, daarom niet gereden. Er heen rijden met regen is geen pretje. Volgende keer dus beter.
Onze EIGEN tocht op zaterdag 13 juni j.l. was erg mooi. Kan je op de fotoxe2x80x99s duidelijk zien in een volgende log. Dit is het eerste plaatje en zoals je ziet scheen de zon uitbundig.
Mara-IMG_3416

Na de LANGSTE dag even een inhaalslag maken met leuke fotoxe2x80x99s die wij je willen laten zien. Ik heb de teksten aan Albert geleverd dus hij kan aan de gang met de fotoxe2x80x99s erbij te zoeken. Dat is hem wel toevertrouwd.
Kom dus terug en neem even de tijd als je onze fotolog gaat bekijken.

Dan nog even Ben en Elmar Jacqueline bedanken. Inderdaad het is de KORTSTE nacht en niet de langste. Het is intussen veranderd. Waar ik het over heb? Klik hier.

Goed nieuws onze strandtent Los Naufragos mag voorlopig blijven. Meer info in een volgende log.
Albert en ik, als zovele andere mensen zijn MUCHO FELIZ (=blij), dat begrijp je zeker wel.

Saludos con carixc3xb1o (letterlijk: groeten en veel liefs)
de Mara

6 thoughts on “Niets aan de hand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s