Onze retourvlucht naar Nederland, wel of geen vertraging? Dus wel!

Volgens vluchtschema moeten wij met de HV 6118 om 20.05 uur uit Malaga vertrekken en om 23.00 uur landen op Schiphol.
Zoals het er nu naar uitziet is de ochtendvlucht samengevoegd met de middagvlucht uit Holland en hopen wij vanavond toch op schematijd te vertrekken. We houden je op de hoogte.
Wij ontvingen gisteren de volgende email:

Geachte heer/mevrouw ,
U heeft een boeking gemaakt voor een vlucht met transavia.com op zaterdag 6 juni.

Wij willen u graag nu alvast informeren over het volgende: Omdat transavia.com op dit moment last heeft van operationele problemen, is er een kans dat uw vlucht vertraagd is, of gewijzigd of geannuleerd wordt.

Helaas hebben we nu niet meer informatie voor u. Wij raden u sterk aan om uw e-mail en de website van transavia.com in de gaten te houden. Zodra er meer bekend is over uw vlucht, zullen wij u via e-mail en de website informeren.

Transavia-logo

Op hun website staat het volgende:

news
(NL) 5 juni – 22:00 uur: Belangrijke informatie inzake inspectie vloot
05-06-2009 / 22:00

transavia.com doet een preventieve inspectie bij een deel van de vloot in verband met mogelijke schade door hagel. Bij regulier onderhoud in de hangaar is er bij 1 toestel hagelschade ontdekt. Omdat dit mogelijk veroorzaakt is door de korte hevige hagelbui op Schiphol in de nacht van 25 op 26 mei, heeft transavia.com besloten een inspectie te doen bij die vliegtuigen die in deze nacht op Schiphol stonden.

Daar vliegveiligheid boven alles gaat, is besloten om alle betreffende vliegtuigen ten spoedigste aan deze inspectie te onderwerpen. De eventuele gevonden schade zal eerst gerepareerd worden voordat er weer met deze vliegtuigen gevlogen wordt.

Operationeel is dit een uiterst vervelende situatie. Het zal voor veel passagiers betekenen dat vluchtschemaxe2x80x99s worden aangepast en dat er vertragingen zullen ontstaan. In uiterste gevallen zijn annuleringen niet uit te sluiten.

transavia.com doet er alles aan om dit probleem zo goed en snel mogelijk op te lossen.

Passagiers die geboekt hebben via een reisorganisatie, kunnen contact opnemen met hun reisorganisatie en teletekst volgen. Passagiers die zelf op http://www.transavia.com hun vliegticket hebben geboekt, worden door transavia.com via de website gexc3xafnformeerd.

vanmorgen om 10.30 uur ontvingen wij deze mail:

Geachte heer/mevrouw ,

U heeft een boeking gemaakt voor een vlucht met transavia.com op zaterdag 6 juni, zondag 7 juni of maandag 8 juni. Wij hebben u gisteren gexc3xafnformeerd dat transavia.com op dit moment te maken heeft met operationele problemen, en dat er een kans is dat uw vlucht is vertraagd, of gewijzigd wordt.

Helaas is het voor ons niet mogelijk om iedereen persoonlijk op de hoogte te houden met name doordat het schema aan wijzigingen onderhevig is.

Als u geen specifieke informatie over uw vlucht van ons heeft ontvangen vragen wij u op de website van transavia.com te kijken voor de laatste informatie over vertraagde en gewijzigde vluchten. Deze informatie is aan verandering onderhevig, wij verzoeken u dan ook de informatie regelmatig te controleren.

Wanneer uw vlucht niet in het overzicht van gewijzigde of vertraagde vluchten op transavia.com staat, vertrekt deze in principe volgens schema. Wij vragen u in dat geval tijdig naar de luchthaven te komen. Voor meer informatie over inchecktijden, klik hier

Nogmaals onze excuses voor het eventuele ongemak.

Met vriendelijke groet,
transavia.com

6 thoughts on “Onze retourvlucht naar Nederland, wel of geen vertraging? Dus wel!

  1. Wat een gedoe zeg!! Maar ja… misschien maar beter dat ze het even allemaal goed controleren. Hopelijk hebben jullie een veilig vlucht terug naar Nederland!

  2. Ze nemen geen enkel risico, en plamuren de door de hagel veroorzaakte deuken dicht. Maar als HV er last van heeft, hoe staat het dan met KL?? Ook vertragingen? Uiteindelijk goed thuis gekomen? Kil he?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s