Zon(nige)dag voor bij ons aan de waterlijn

Vandaag nog xc3xa9xc3xa9n late dienst en dan heerlijk elf dagen vakantie. Omdat ik pas om 15.15 uur hoeft te beginnen tot 23.15 uur, heb ik overdag bij mooi weer altijd de mogelijkheid om tot half 3 op ons eigen terras aan de waterlijn onder het genot van een drankje (geen wijntje die neem ik meestal pas xe2x80x99s avonds na mxe2x80x99n werk) te genieten van het uitzicht en vooral in het weekend ook van al die vele mensen die zich kostelijk vermaken op de beide strandjes bij ons voor. Afgelopen zondag maakte Albert de volgende twee fotoxe2x80x99s.
De eerste het strandje rechts bij ons voor met op de achtergrond (zie *) de blauwe koepel van het Dolfinarium.
strandjevoor-IMG_3253a

Vervolgens het strandje links bij ons voor dat wij zien vanuit onze woonkamer. Deze keer dus niet de ‘Costa del Frio’ maar bijna de Costa del Sol. Zie je trouwens hoeveel fietsers er voorbijkwamen. Als ik van al die voorbijgaande fietsers totdat ik naar m’n werk ging xc3xa9xc3xa9n Euro had gekregen, dan was m’n ticket betaald.
strandjevoor-IMG_3249

4 thoughts on “Zon(nige)dag voor bij ons aan de waterlijn

  1. ik heb ook maar xc3xa9xc3xa9n nachtje meer te gaan, morgen vrij omdat er een feestje doorgaat bij onze dochter voor haar vriend (verjaardag)
    Loopt daar een fietsroute aan jullie achterdeur dan? Lijkt me heerlijk fietsen, ik zal dan toch eens moeten langskomen… ;-))

    Groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s