De nieuwe locatie van Club Tari Merak

Op zaterdagavond 2 mei j.l. (voor foto’s van deze Indo-Rock-avond, klik hier) hield Club Tari Merak van Jacques Wentink Open Huis voor zijn leden vanwege de verhuizing naar een nieuwe locatie, zijnde De Delft Express aan de Marconiweg 11 te Delft-Zuid. Een schitterende gelegenheid waar de nostalgie van de jaren 50 en 60 vanaf druipt. Bij binnenkomst zie je meteen de tentoonstelling van wel 950 oude radio’s die aan de wand hangen.
Dit is slechts een gedeelte van de wand.
DelftExpress-IMG_2981

Een originele Coca Cola automaat. Let eens op de houten kistjes die er naast staan. DelftExpress-IMG_2979

Er was nog een andere wand met uitsluitend bandrecorders. Ook zo’n prachtig gezicht, want ik vraag me af of de jeugd van tegenwoordig zo’n apparaat nog kent met al die soorten MP3-spelers. Jij nog wel???
De oude bandrecorder van Albert, een Sony TC630 (de tweede van links) – hij heeft hem nog op zolder staan, dus misschien later nog eens een speciale log hierover – zie je ook op deze foto staan.
DelftExpress-IMG_2976

De dansvloer met het logo van Route 66 geeft alle ruimte aan de dansparen om er een gezellige avond van te maken. Een grote bar bij de dansvloer zorgt ervoor dat het de aanwezigen aan niets ontbreekt. Wij hebben die avond dus genoten van de entourage en niet te vergeten van het optreden van o.a. The Raylettes.
Een echte Zundapp is er nog te bewonderen. Je weet wel zo’n buikschuiver in tegenstellling tot de Puch met hoog stuur die Albert en Leo in hun jeugd bereden hebben. Ik mocht nog even poseren. Ben ik wel gewend.
DelftExpress-IMG_2975a

Zowel brommers als auto’s hebben dorst naar brandstof en in die tijd tankte je bij zo’n benzinepomp.
DelftExpress-IMG_2974

8 thoughts on “De nieuwe locatie van Club Tari Merak

 1. hahaha en of ik nog met die oude tape recorders heb gewerkt, mijn ex man, vader van mijn kind was dj in zijn vrije tijd en leerde mij veel, hele mixbanden heb ik gemaakt daarmee, geweldig!

  Ik denk dat als ik het weer onder mijn handen zou krijgen ik het zo weer op zou pakken, denk ik 😉

  Wat betreft reageren etc, maak je niet druk, je komt wanneer je tijd hebt, het is verre van een verplichting om elke dag maar op internet aanwezig te zijn, doe ik zelf ook niet? (A) 😛

  XXX

 2. Ik heb nog een doos vol van die oude bandopnamen vol muziek uit de 60/70’s. Niet meer af te draaien want de taperecorders van toen werden vervangen door de veel praktischer cassettedecks…..jaja. Ook al weer vervangen, en zo kijk ik even terug in de tijd. Naar jukeboxen, cococola-automaten, kistjes voor de kleine kogelflesjes, en de grote ‘vijand’ voor de Puch waar ik zo van hield, de Zundapp. Samen met de Kreidlernozems was dat altijd een beetje het plebs van de weg. Wij intellectuelen keken er letterlijk en figuurlijk op neer…..hoogstuurderig en hooghartig….
  Leuk bijpassende outfit Mara, zeker bij deze HD-benzinepomp…..staat goed!

 3. Gaaf he die oude artikelen, maar ik moet toch wel zeggen dat ik blij ben dat sommige dingen zijn vooruit zijn gegaan. Ik brak altijd de naald van mijn grammafoonplaatspeler.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Gaaf! En daar bedoel ik niet alleen de installatie mee, maar ook jou Mara! Wat zie jij er goxc3xa9d en mooi uit! Wawwwww… ik denk dat de liefde, en… Spanje, je wxc3xa9l bekomen!
  En bedankt voor jullie lieve woorden boordevol steun, heeft mijn hartje goed gedaan…
  Maak er een superweekend van tussen de bloemetjes!

 5. Goedemorgen mara,

  Leuk dat je mijn logje gevonden hebt via peet,

  En zeker de laarzen staan prachtig hoor!!!!

  De bandrecorder daar heb ik heel wat mooie herrinneringen aan, zelf had ik 2 refoxen met van die mooie grote spoelen erop.

  Omdat mijn smaak naar de klassieken uitgaat had ik er toen heel wat uren klassieke muziek opstaan hoor!!!

  Tja nu is het cd, dvd maar ik heb nog wel een dubbelcassette omdat ik het zonde vind om de bandjes die ik heb weg te gooien.

  Ik wens jullie veel succes met alles toe.

  En als je een linkje op mijn site wil hoor ik dat wel oke?

  gr otto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s