De eerste warme dag in 2009 in Nederland, het zou zo kunnen

De 20 graden-grens ligt in Nederland binnen bereik en als dit dan ook plaatsvindt op het weerstation De Bilt, dan wordt het vandaag de eerste warme dag van het jaar.
En geef nu toe 20 graden met weinig wind waan je jezelf ver weg van Nederland aan een zonnekust, zoals op deze foto van Playa de Los Boliches bij ons voor aan de Middellandse Zee.
PlayadeLosBol-IMG_1321a
Wij nemen aan dat jij vandaag in Nederland overdag niet achter je PC gaat zitten, want dan ben je wel echt verslaafd aan dat ding en het webloggen kan ook nog als de zon onder is gegaan.

9 thoughts on “De eerste warme dag in 2009 in Nederland, het zou zo kunnen

 1. Ik ga eerst werken vandaag, nou ja werken die gasten zijn allemaal thuis. Dus eigenlijk zal ik erg weinig doen hahahhaa. En mijn laptop gaat ’s zomers gewoon mee de tuin in hoor. Soms met webcam om te beppen met die zus in Australie hahhaha. Levert leuke momenten op. Jullie een fijne dag vandaag, ik hoop dat hier die wind gaat keren want die staat nu pal op mijn tuintje

 2. En jullie hebben ook gezien dat de wind vrij stevig is en uit NO komt? Dus ja in de zon uit de wind haal je het wel, maar op open balkons vanaf 1 hoog is het KOUD, geloof dat maar!

  XXX

 3. Ooooo, maar ik ga nietin het zonnetje zitten zonder mijn webvriendjes gedag te zeggen, dat zou vreselijk zijn!
  Dus, lieve Albert en Mara,
  Een zonnige zon-dag
  wat is het leven mooi
  zo veel van zulke dagen
  je hoeft ze niet te vragen
  als je oren en ogen open houdt
  worden dagen van zilver en soms van goud
  xc2xa9 Elsjeuh

 4. Er moet gewoon gewerkt worden hoor. En ook nog eens gezocht naar nieuw werk, want de spoeling is dun geworden….jammer voor het weer, maar helaas, niets aan te doen…

 5. Intussen werd de erg warme vrijdag gevolgd door een grijze en soms wat natte zaterdag. Van 21 graden terug naar 8. Maar vandaag is het weer helemaal toppie, met veel zon en een tuintemperatuur van 18 graden. En dat voelt heerlijk aan….

 6. Vrijdag heb ik bijna niet achter de pc gezeten. Ik ben wel naar het tuincentrum geweest om bloembollen en planten uit te zoeken. Zodat we toch wat kleur op ons terras hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s