Het is hier aan de Costa del Sol al volop lente

Met een aantal foto’s en een klein beetje tekst kan je met ons meegenieten.

Zeg nu eerlijk, als je ’s morgens opstaat en de zon schijnt en de hemel strak blauw is, wat wil een mens dan meer. Samen een wandeling gemaakt en bij de bakker heerlijk vers stokbrood gehaald en op de terugweg een foto van dit bloemenstalletje op de Plaza de San Rafael die vol met ‘lentegevoelens’ staat. bloemenstalletje-IMG_3800

LosNaufragos-IMG_3801a Bij onze strandtent Los Naufragos is onze vriend Domingo druk bezig een pad in de carboleum te zetten. Voor Semana Santa (de week voor Pasen) moet het allemaal klaar zijn. LosNaufragos-IMG_3804a

Op zaterdagmiddag speelde deze straatmuzikant bij ons voor op de boulevard (Paseo Maritimo). Met de telelens de volgende foto gemaakt. Hij speelde op zijn gitaar en mondharmonica liedjes uit de 60’s en 70’s. We zijn nog even naar de overkant gelopen. Zie je ook hoe “bloot” sommige mensen al op het strand liggen? straatmuzikant-IMG_2453a
En zijn dit lentefoto’s of niet? We vernemen graag je reactie. Tot blogs. Tot de volgende keer.

11 thoughts on “Het is hier aan de Costa del Sol al volop lente

 1. Bij mij duurt het nog even, volgens mij tegen de tijd dat jullie terugkomen 😉 Wij hebben nog niets geboekt, maar ik denk zo rond de zestiende. Even uitkijken hoe het uitkomt met de reizen.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Wat een heerlijke zonnige foto’s….; fijn is dat toch hxc3xa8 die voorjaarszon op je gezicht te voelen. Vandaag ziet het er hier ook zalig uit, dus veel buiten.

 3. Lentefoto’s ? Waaaaaaaaaaaah voor mij klinkt en ziet het er uit als zomer. Ik wil met Jeroen meeeeeeeeee, zon, zand en zee. Heerlijk, geniet er maar van

 4. Lekkerrrrr! Ziet er heerlijk uit hoor. Maar wij mogen niet klagen, we hebben ook prachtig weer, zon en 17 graden! Dus hier ook lente gelukkig.
  En dat beitsen he…hihi, in NL zou dat ergens zandvrij geschilderd worden..in de zuiderse landen niet hoor, gewoon laten liggen, dan maar een beetje zand ertussen, hahha. Of te wel heerlijk ontspannen je ding doen!
  Dat herken ik hier ook.
  Heel veel plezier!

  Liefs Jackie
  xxxx

 5. o men! wat fantastic!
  Wat lijkt t me heerlijk daar!
  en hier in zlimburg? Gister was het 14 gr in de zon, dus zeer aangenaam, vannacht vroor t weer een graadje en vandaag is t hier ook weer stralend.
  vrijdagnacht zou t nog 4 a 5 ondr nul kunnen zijn, wat wintertrekjes nog.
  de volgende week verloopt zoals de lanjaargemiddelden….
  (ik kon bij het knmi gaan solliciteren….)
  fijne tijd daar, maar dat gaat vast lukken!

 6. als ik jullie logje hier bekijk, dan verwater ik zo om weer eens naar ons favoriete vakantieland Spanje te gaan, Albert en Mara.
  Wij zijn enkele jaren geleden nog in Andalusixc3xab geweest, mooie streek en lekker weertje. En dat was tussen Kerst en Nieuwjaar…toen sneeuwde het hier in Belgixc3xab nog!

  Groetjes,

  Billy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s