Goede reis gehad met bijbetalen

Dit was de boardingpass van Albert. Ik had een uitdraai van het internet. Waarom hij dan deze van de KLM?
boardingpass-Albert Omdat hij de reis geboekt had, hij degene was die de overbagage mocht betalen alvorens hij z’n “toegangskaartje” kreeg om toch samen met mij weg te mogen. Zoals je ziet betaal je 7 Euro per kilo.We hebben een rustige vlucht gehad. Tien minuten voor schematijd geland op de luchthaven Malaga. We hadden onze koffers vlot en vervolgens een taxi genomen en tegen half 9 ’s avonds waren we in ons appartement. Het was nog zo’n 16 graden ’s avonds. Koffers uitgepakt, smartcard van Canal Digitaal gereactiveerd, elk 2 glazen wijn gedronken en daarna heerlijk gaan slapen om de volgende dag te kunnen genieten van de lente die hier volop aanwezig is. overbagage-Albert

3 thoughts on “Goede reis gehad met bijbetalen

 1. Lieve Mara en Albert,
  Als jullie het avondnieuws hebben bekeken met de weersvoorspellingen, dan hebben jullie kunnen zien, dat het hier aardig weer is met veel zon(al een paar dagen), maar nog niet zo warm als bij jullie.
  Gezellig om de foto’s te zien.
  Jullie moeder is vandaag bij mij geweest, eerst gegeten en daarna kort geslapen op de bank en zijn toen naar “De Jong” gegaan en heeft ze 2 blouses gekocht, dus heeft ze niets gezien, want ik heb de site nu ook pas bekeken.
  Een volgende keer beter.
  Groetjes en geniet, liefs. oom Wim

 2. Hallo,
  Mag een Triumph Spitfire rijder hier zijn kar even aan de kant zetten?
  Net als jullie leven wij ook halftijds in het buitenland. Bij ons is het Belgixc3xab / Frankrijk meer specifiek de Charente.
  Ik lees hier juist dat jullie ook de vaderlandse TV zenders kunnen ontvangen door Canal Digitaal. Zo doen wij het ook met TV Vlaanderen digitaal, de zustermaatschappij van Canal Digitaal. Twee installaties met xc3xa9xc3xa9n abonnement.
  Nog een prettig verlof en tot lezens,
  Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s