Dit kan helaas nog niet, open rijden

want ook vandaag houdt het regenachtige weer aan met vooral in het midden en zuiden van het land veel en langdurige neerslag. De volgende foto vonden wij in een laatje. Het was xc3xa9xc3xa9n van de eerste ritten die we met onze MGB maakten in 1992 toen we de auto pas gekocht hadden. Let maar eens op die “foute” buitenspiegels. Ik zit in de MG geduldig te wachten voor een oversteek met de pont over de Neder Rijn bij Amerongen. Weet het niet helemaal zeker. Het is al weer zo lang geleden. Als iemand de situatie kent, zeg me dan even of het correct is, ja of neen.
MGB-in-1992.01W

Een paar maanden later zijn die beslist niet passende buitenspiegels vervangen door stijlvolle chromen spiegels. Vervolgens op het Kloosterplein voor de Catharinekapel in onze ‘dolfijne’ stad deze foto gemaakt. MGB-in-1992.02W
N.B. Na een bekeuring voor “te kleine nummerplaten” zijn deze vervangen door blauwe kentekenplaten, die Albert nog steeds moet omzetten in een YB plaat. Maar daar rijden er al zovele mee.

7 thoughts on “Dit kan helaas nog niet, open rijden

 1. IK zou niet weten waar je bij Amerongen nog met de pont over zou kunnen. IK moet er niet aan denken. Sinds de brug is uitgevonden rijd ik daar altijd voer heen. De laatste keer op een pont was bij het Limburgse Reuver over de Maas heen….bijna traumatische ervaring, ergens in 1979.

 2. Wawwww, ik toonde jouw superbolide ook even aan leflamand, en we zijn er beiden verkikkerd op! Een mooie wagen, een droomwagen!
  Ik hoop zo voor jullie dat het snel mooi droog weer wordt, zodat jullie er volop kunnen van genieten.
  Maar hxc3xa9, heel binnenkort wenkt Spanje toch…
  *wink, big smile*

 3. wauw! wat een schitterende auto zeg en ik wens jullie heel veel mooie en droge ritjes toe in die dolfijne mooie stad waar ook ik graag kom;)
  lieve groetjes van mij..;))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s