Annual Diner MG Car Club (een up-date met foto's)

Hier zijn wij naar toe geweest: een Culinaire Verwennerij.
die op zondag 14 December 2008 georganiseerd werd door de MG Car Club Holland regio Veluwezoom, een wildavond (Annual Diner) in buffetvorm in restaurant Poelwijk te Zevenaar. De ontvangst was vanaf 18.00 uur met een glas Kir Royal en tijdens het apperetief werden diverse lekkere wildhapjes geserveerd.

De Ingredixc3xabnten van het Wildbuffet waren:

-hertenbiefstuk
-zwijnshaas
-wildpeper
-fazantenboutjes
-parelhoen met zuurkool, spek en worst
-roergebakken koedoe (afrikaanse Reebok)
-gestoofde hazenvoorboutjes
-bison-biefstukjes
-konijnenbout
-wildsalami met chutney

garnituren:
-stoofpeertjes, perzik met preisselbeeren
-aardappelpuree, -kroketjes, gegrat aardappel
-diverse warme groentes
-diverse wildsauzen

***************************

Niet in de laatste plaats willen wij Monique en Gijsbert, de regiocoxc3xb6rdinatoren van de MG Car Club Veluwezoom hartelijk danken voor de perfecte organisatie. Het was een heerlijk en smaakvol wildbuffet. Alle aanwezigen hebben dan ook genoten. We hadden leuke tafelgenoten, Ellen en Stanley, Alie en Kees, Ine en Wim. Omdat Albert deze foto maakte moet je hem er maar bij denken. Een mooie afsluiting van het jaar dit vreed(t)zame samenzijn.
AD-Veluwezoom-IMG_2223

AD-Veluwezoom01 Zoals je ziet was er keuze genoeg met al deze gerechten. AD-Veluwezoom02

Veluwezoom

10 thoughts on “Annual Diner MG Car Club (een up-date met foto's)

 1. Ziet er goed verzorgd en gezellig uit. Ik zou alleen stoofpeertjes, perzik met preisselbeeren, aardappelpuree, kroketjes, gegratineerde aardappellen en de diverse warme groentes eten 🙂

 2. ik ben zo vrij geweest om even mijn kwijlteiltje mee te slepen hiernaar toe.. ziet er fantastisch uit… en ik zie vleesgerechten staan waarbij mijn speekselklieren overuren gaan maken.. mjammieeeee.. de kudu.. heeeerlijk

  OT. om op je vraag terug tekomen.. nee ik werk niet meer.. ben 9 jaar geleden letterlijk op mijn werk neergevallen..( is natuurlijk niet zo heel gek met 6 dagen van 10 uur werken en dan nog 1 dag naar school ) en hobbel sinsdien van zw naar ww, wao en weer terug.. en dat kerstdiner..ik ben bloemiste en de weken voor kerst is t nog meer aanpoten dan normaal ..vooral de laatste dagen voor kerst… 6 uur ’s morgens beginnen en heel laat thuis was normaal.. ik mis t nog steeds ontzettend want het is echt de leukste tijd van het jaar.. maar met de kerstdagen zelf ben je niets meer waard.. t weekend ervoor nog wel.. daarom heb ik het kerstdiner verschoven naar de zondag ervoor.. wat ook inhield dat behalve de familie ook vrienden aan konden zitten..en inmiddels is dat een traditie geworden 😉 en een goeie planning is het halve werk he? ik weet in maart al zo ongeveer wat ik met het kerstdiner op tafel wil zetten.. en doe mijn voordeel met de reclames..waarna ik het in de vriezer stop..en verder afmaak als ik t nodig heb.. 😉

 3. Ooooo nxc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9 kwijl kwijl… wat ziet dxc3 t er lekker uit!
  Jullie weten wat verwennerij is hxc3xa9? Maar goed ook, want de aanpassing aan dit guur klimaat na die mooie warme maanden in de zon moet moeilijk zijn…

 4. Waaaaaah zelfs zo voor ik heb ontbeten stroomt het water hier alle kanten mijn mond uit. Ik ben gek op wild, jammer dat de mannen hier in huis hun neus er voor op trekken. Zo heel af en toe verwen ik me zelf dus maar eens met een konijnenboutje. Wat ziet dat er goed uit zeg.

 5. Verslag Annual Diner 2008 regio Veluwezoom
  Als wij met onze in concoursstaat verkerende Mercedes Benz 280s uit 1976 het parkeerterrein van Restaurant Poelwijk in Babberich oprijden en achter ons de maan al door de bomen schijnt, schijnt het een heerlijk avondje te gaan worden.

  Bij binnenkomst worden we hartelijk verwelkomd door dhr. Janssen, die tevens onze jassen aanpakt, we waren wat aan de vroege kant, op de site stond aanvang 18.00 uur maar omdat Nederland vol staat met files dachten we, we gaan op tijd van huis, dat de meeste regio leden ook zo dachten was nieuw voor ons.

  Eenmaal binnen krijgen we een welkomst drankje aangeboden door Kim, een van de serveersters die avond, Dat het er op deze avond wild aan toe zou gaan bleek al snel, er wordt wat afgesmakt door de leden (het is ook net een grote familie ). Zou het er alleen in deze regio zo aan toe gaan gezien de nieuwe gezichten uit andere regio’s?

  Eindelijk mochten we aan tafel, het buffet stond al te dampen, wat een enorme keuze. Dit ondervond ook onze Cor, jullie weten wel die bekende lead zanger, hij verslikte zich zowat in een bot van ongeveer een halve meter. Hier schrok de andere serveerster Janneke zo van dat ze prompt de halve service van restaurant Poelwijk uit haar handen liet vallen. Maar mensen wat een geweldige avond het ontbrak ons aan niets zelfs de door Cor betaalde fles wijn ging bij ons naar binnen als het ook bij u wel bekende engeltje.

  Na het verorberen van een halve ijstaart, en een overheerlijk kopje koffie, was de tijd aangebroken om weer huiswaarts te keren.

  Toen we met onze in concoursstaat verkerende Mercedes Bens 280s uit 1976 het parkeerterrein van restaurant Poelwijk afreden met op de achtergrond nog steeds die zelfde maan en op de achterbank de Regio coxc3xb6rdinator en zijn vrouw dacht ik wat kan het leven toch mooi zijn.

  Met dank aan de familie Janssen, xc3xa9n niet te vergeten de kok ,Kim en Janneke.

  Het was weer een compleet en goed verzorgde avond,
  Helma en Eugene van Keller

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s