Even met je bijpraten

Zoals je weet zijn wij op Sinterklaasavond teruggekomen in Nederland. Dat was echt wennen vooral aan de temperatuur. Sinds vandaag vinden wij het gewoon koud. In en om ons huis hadden we veel te doen, vooral de tuin en alles wat daar zo bij hoort ‘winterklaar’ maken. Vooral de hoeveelheid bladeren was heel erg veel en niet te vergeten het blad van de druivenstruiken in de patio.

Door de storm was het zicht door de ramen ook niet optimaal meer. Dat heb je als je aan de waterkant woont. Andersom hebben wij dat in Spanje ook. Bovendien is er bij ons voor door de storm als voorzorgsmaatregel wederom een populier geveld, dus nu staat er nog maar xc3xa9xc3xa9ntje. We zullen je dit t.z.t. toelichten met een foto.

Mara is vandaag en morgen weer aan het werk gegaan en dat zal voor haar niet meevallen na bijna 6 weken vakantie. Gelukkig heeft ze de kerstboom al opgetuigd en samen hebben we de kerstverlichting van binnen en buiten aangebracht.

Wat betreft de kerst- en nieuwjaarskaarten, die klus heb ik onder mijn hoede genomen.
Heb jij dat nu ook dat je een scheiding gaat maken. Ik bedoel daarmee, je hebt een groep die je nog ‘ouderwets’ een kaartje stuurt via TNT post en je hebt een groep die je een digitale wenskaart stuurt via de mail.
Laat ons eens weten hoe JIJ het dit jaar doet met je Kerst- en Nieuwjaarskaarten.
Qua aantal maken die beide groepen bij ons niet veel meer uit.

Vrijdag a.s. komt onze oudste zoon thuis mxc3xa8t kleinzoon Viggo en de jongste zoon komt gelijk ook langs. Dus dat wordt vast gezellig met die drie jongens. Zowel Mara als ik verlangen wel ‘een beetje erg veel’ naar onze kleinzoon. We hebben dat jochie 26 oktober j.l. voor het laatst gezien en geknuffeld.
Zo we hebben je bijgepraat en je begrijpt het vast wel, t/m vrijdag even geen tijd om te bloggen. Tot blogs.

9 thoughts on “Even met je bijpraten

 1. Hallo Mara en Albert,

  De kerstkaarten perikelen….; nou dit jaar had ik een dilemma met de eindejaarswensen. Hier in Frankrijk zijn er erg weinig kaarten te vinden en als ze er al zijn, zijn ze niet alleen het aanzien niet waard maar ook erg prijzig. Daarbij komt dat we door een computercrash veel adressen zijn kwijt geraakt en eigenlijk vond ik het wel even gemakkelijk een jaartje overslaan c.q. heel selectief te werk gaan. Maar goed dit dilemma werd door manlief opgelost (ik wist nergens van dus; dat heb je als je elkaar alleen in de weekenden ziet….Darren werkt door de weeks nog in London en ik ben full-time met Fleur hier in Frankrijk, in onze B&B), want hij had de kaarten besteld en laten bedrukken, net zoals we vorig jaar hebben gedaan. Alleen de helft minder. Dus de mensen die dit jaar bij ons te gast waren, krijgen sowieso een kaart, en verder de mensen waar we persoonlijk ook wat aan hebben, dus vrienden en vriendinnen, die we ook door het jaar heen spreken/mailen. Anderen wellicht een kaartje per e-mail.
  Groetjes,
  Franca

 2. Ik stuur eigenlijk iedereen waarvan ik een huisadres heb wel een kaartje.. En altijd op het laatste moment.. zelfs nog weleens na kerst.. maar dan geef ik gewoon de ptt.. ehhh tnt (toch?) de schuld.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Welkom thuis, he!
  Ja, ook zo iets wat kerstkaarten betreft , beetje per tante post en een beetje per virtuele draadje.
  Succes met het werk en alle klussen in en rond huis, maar vooral op naar het weekend !!

 4. Wij sturen vaak mensen kaarten die we al 10-15 jaar niet meer hebben gezien of gesproken. Uit een soort oude gewoonte. Maar als we niet sturen komt er altijd wel weer een kaart binnen van die ander. Lastig. Digitaal benut ik vrijwel altijd voor het zakelijke relatiegebied. Daarnaast brengen we wijn rond bij hen die ons aan omzet hebben geholpen dit afgelopen jaar. Met een kerstkaartje er bij dat spreekt……

 5. Nou met de Kerst heb ik het huis voor mij alleen, want zoals je weet is mijn vrouw kok in een restaurant en daar moet gekookt worden.
  Wij sturen elk jaar Kerstkaarten aan familie en bekende en instantie’s, dat zijn kaarten die mijn vrouw zelf heeft gemaakt in de loop van het jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s