Top 2000 in 2008, aflevering 1

Bijna is het weer zover, de Top 2000 zal weer te horen en te zien zijn op radio en televisie. Top2000 logo

Vandaag, zaterdag 6 december is bij de NPS op Nederland 3 om 19.55 uur “De Top 2000 Trapt Af” te zien. Matthijs van Nieuwkerk en popprofessor Leo Blokhuis spelen in het Top 2000 a gogo-cafxc3xa9 een popquiz met verschillende gasten. Vanaf maandag 8 december om 06.00 uur de aftrap op radio 2.

Zowel voor Mara als voor mij is ONZE nummer 1 hit aller tijden, die we vorig ook ingestuurd hebben, dat liedje met dat orgel uit “The Summer Of Love” van 1967. We hebben het over Procol Harum met a Whiter Shade Of Pale.

This is the Original 16mm Scopitone conversion, from the ‘summer of love’ 1967 hit record, remií and refurbished for FLV YT format. I fií audio as well. Sound engineer of this famous mono mix was Keith Grant. Vocals and piano played by Gary Brooker, Matthew Fisher played the Hammond organ, and the lyrics were written by Keith Reid.

8 thoughts on “Top 2000 in 2008, aflevering 1

 1. Dat waren nog eens clipjes. 😉

  Is niet mijn nummer 1, maar ik snap je keus wel. Het is nl wel een mooi nummer.

  Love As Always
  Di Mario

  ps. zat er nog iets in je schoen toen je tijd kwam?

 2. Welkom thuis, vrienden.

  Ik zal er selectief naar luisteren, want laten we eerlijk zijn het is al tien jaar hetzelfde en dan gaat de lol er wel eens vanaf. Daar komt nog bij dat ik graag via satelliet naar de Engelse radio luister. Vooral Capital en Gold hebben mijn voorkeur.

  De kwis gisteren was wel leuk, maar erg simpel.Leuk dat Susan Bosman hem samen met Spike van Di-rect hebben gewonnen.

  Overigens is Di-rect goed bezig met hun uitvoering van de musical Tommy.

 3. Ja, dat was weer even een stukje voorpret. Gisteravond natuurlijk actief meegedaan met het spelletje dat de aftrap vormde voor de Top 2000 van dit jaar. Op zich wordt die lijst straks opgebouwd uit een mengeling van lijsten uit de afgelopen jaren. Geen verkiezingen dit keer…
  Maar heerlijk genieten van al die fraaie nummers die de afgelopen decennia over ons heen zijn gekomen……ik ga al met veel gegrom de deur uit dan in die week, want anders ‘missen we wellicht iets’…..

 4. Heerlijk he? De radio staat hier ook weer op 2 en we kijken uit naar de start van de top 2000. Ik ben te laat geboren zeg ik wel eens, ik hou van de muziek uit de jaren 60 en 70.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s