Zijn er twee Nederlanden?

DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders heeft vandaag bij de algemene beschouwingen in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar voormalig D66-Tweede Kamerlid Bert Bakker.
Wilders_17 sep08
Bakker is volgens Wilders het toonbeeld van xe2x80x98de linkse elite met zijn multiculturele idealen en klimaathysteriexe2x80x99.In het verleden maakte Bakker de PVV uit voor een racistische partij, maar nu hij actief is als lobbyist voor een vliegtuigfabrikant probeert hij bij de partij in het gevlei te komen en biedt hij zijn excuses voor zijn eerdere uitlatingen aan, aldus Wilders. xe2x80x98Hij kan de rambam krijgenxe2x80x99, voegde Wilders er aan toe.

Vicefractievoorzitter Jeroen Dijsselbloem van de PvdA, die protesteerde tegen het xe2x80x98besmeurenxe2x80x99 van een voormalig Kamerlid, kreeg te horen: xe2x80x98U kunt bezwaar maken tot u een ons weegtxe2x80x99.

Volgens Wilders zijn er twee Nederlanden: dat van de xe2x80x98subsidieslurpendexe2x80x99 grachtengordelbewoners met xe2x80x98hun kleffe vriendjesxe2x80x99 en dat van de gewone mensen, die zuchten onder te hoge belastingen en straatterrorisme. De laatste groep wordt door de eerste weggezet als xe2x80x98tokkiesxe2x80x99, aldus Wilders.

Bron: ANP 17 september 2008

4 thoughts on “Zijn er twee Nederlanden?

  1. De derde groep is de groep wilders, die door hun iets te grote mond zoveel bescherming nodig hebben dat het nog duurder is dan de subsidieslurpende grachtengordelbewoners. Maar daar wil hij zeker niet over nadenken.

    Love As Always
    Di Mario

  2. Ach grote mond is gewoon overdreven. Men zegt waar het op staat en dat staat gewoon een hoop mensen niet aan. Vooral dat politiek correcte volk uit de tweede kamer. Maar hoe je het ook zegt of hoe je het ook noemt, de problemen zijn er helaas.

  3. Ik vind dat Wilders een zeer sterke indruk maakt tijdens deze twee dagen. Ook Agnes Kant mag er zijn, haar vergelijking van het beleid met Peijnenburg Koek was briljant.

  4. Ach er zijn wel 10 soorten Nederlanders. En de dag na Prinsjesdag hebben die pluchehangers allemaal een grote mond het lijkt wel alsof ze daar een een heel jaar op hebben zitten studeren. Kom over een maand eens terug dan weten ze niet meer wat ze gezegd hebben.

    Maar mensen nog aan toe jullie genieten van de heerlijke stranden blijf dat ook doen. Er komt toch geen revolutie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s