We genieten met z'n drietjes

want zoals ik schreef we zien en spreken elkaar niet elke dag in Nederland. Overdag gaat Lawrence naar het strand en wij gaan ook onze gang. ’s Morgens ontbijten we samen, evenals de lunch omstreeks 14.00 uur in ons appartement en ’s avonds gaan we buitenshuis eten. Gisteravond bij Taberna Matahambre.
Law-IMG_3247

laatste-dag--Matahambre
Matahambre is een modern en trendy restaurant in Los Boliches/Fuengirola, waar je exclusieve tapas kan eten. Het zit dan ook elke avond vol met klanten. Kom niet om 21.30 uur want dan mag je buiten wachten tot er een tafel vrij is! En mensen doen dit want de kwaliteit van de tapas is uitstekend. Wij waren zo slim om om 20.30 uur aanwezig te zijn, dus wij hadden een tafeltje. We hebben de volgende tapas gegeten:
– salad queso cabra
– rulo pollo
– croquetas jamon
– crujientes gambas
– rollitos salmon

De volgende foto is gemaakt door een serveerster die in taberna Matahambre werkzaam is. Law-IMG_3249

Na afloop zijn we nog wat gaan drinken bij Heladeria (ijssalon) Jardil aan de Paseo Maritimo (de boulevard) en zeg nu eens : “Is dit niet een leuke foto van vader en zoon?”. De man links op de foto is Kor (hier in Spanje heet hij Kornelius) en jarenlang was hij eigenaar van een Nederlands restaurant in Los Boliches/Fuengirola, De Piraat genaamd. Misschien heb jij daar vroeger wel eens gegeten toen je hier op vakantie was.
Law-IMG_3260

3 thoughts on “We genieten met z'n drietjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s