Hij komt

En dan heb ik het niet over de goedheiligman, Sinterklaas, die blijft tot medio november nog even in Spanje wonen. Als moeder heb ik het over onze zoon Lawrence die in Amsterdam woont. Vorige week belde hij dat ie vijf dagen bij ons komt logeren. Dat vinden wij als ouders heel erg fijn, want zo vaak zien we elkaar niet. Het zullen waarschijnlijk ‘vreed(t)zame’ dagen met elkaar worden. Vanavond kook ik thuis want we hebben natuurlijk heel veel zaken bij te praten. De rest van de avonden gaan we buitenshuis tafelen.

Qua weer heeft Lawrence het bijzonder goed uitgezocht. Kijk maar eens naar de weersvooruitzichten voor de komende vijf dagen voor Amsterdam en Fuengirola. Wat een verschil met het frisse nazomerweer in Holland. Hij zal vast elke dag naar het strand gaan en een ligbed huren bij onze strandtent Los Naufragos aan de overkant.
Deze fotocompilatie heeft Albert vanmorgen toen hij opstond gemaakt. Nogmaals als moeder voel ik me gelukkig dat m’n jongste zoon komt. Dat begrijp je zeker wel.
Lawrence-IMG_3240a

7 thoughts on “Hij komt

  1. Heerlijk dat je zoon langskomt zeg. Hij zal het koud krijgen als hij weer thuis komt.. Geloof mij maar op mijn woord. Het is hier binnen maar 21.5 graden, ik zou haast de kachel aanzetten.

    Love As Always
    Di Mario

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s