TiTa Tovenaar terug op televisie

Toen wij het volgende bericht lazen, dachten wij meteen aan onze kleinzoon, want dit programma op dvd is bij hem favoriet als hij bij ons in die ‘dolfijne’ stad verblijft.

De Avro komt met een remake van de jeugdserie TiTaTovenaar uit de jaren zeventig. Dat meldde de Efteling j.l. dinsdag. De opnamen voor de nieuwe reeks gaan a.s. maandag van start in het sprookjespretpark. De serie wordt vanaf half december uitgezonden bij Z@pp, het kinderkanaal van de publieke omroep.
De populaire serie draaide om de jonge Tika, die net als haar vader TiTaTovenaar kan toveren. Ze wonen in een luchtkasteel. De hoofdrollen in de serie werden vervuld door Ton Lensink en Maroesja Lacunes.
Voor de nieuwe serie worden de verhalen uit de oude reeks in een nieuw jasje gestoken. Wie de hoofdrollen in de remake gaan spelen is niet bekendgemaakt.
bron: Nu.nl

Kleinzoon Viggo kijkt bij ons thuis aandachtig naar een aflevering van TiTa Tovenaar.
Viggo-IMG_2486

Viggo-IMG_2488

4 thoughts on “TiTa Tovenaar terug op televisie

  1. IK kan me die oude serie nog wel herinneren. Met de schitterende Ton Lensink en dat dochtertje van hem, een fraaie dame, die ik later terugzag en die aardig struis was geworden. Met het ‘heertje’ en nog wat van die figuren. Leuke serie, zo onschuldig ook als je het vergelijkt met waar de kids nu naar zitten te kijken…..

  2. Ik ken de serie niet, ik was in het verleden ook al geen televisiekijker. Ik las liever een boek. Maar als ik kijk hoe aandachtig Viggo zit te kijken dan moet ik haast tot de conclusie komen dat het wel erg leuk geweest moet zijn.

  3. De serie is toch wel erg leuk geworden. Veel sneller dan vroeger en er is dit keer wat minder aan het toeval overgelaten. Het oude TiTa Tovenaar gevoel zit er niet helemaal meer in, maar Manon Novak speelt wxc3xa9l een hele fijne Tika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s