Bedankt (muchos gracias)

Wij willen iedereen bedanken die gereageerd heeft op de verjaardag van onze kleinzoon, d.m.v. een reactie op onze fotolog, een telefoontje of een e-mail. Als grootouders heeft die belangstelling ons goed gedaan.
We hebben Viggo gisteren zelf door de telefoon gesproken en ondanks het slechte weer op zondag had ventje een leuke verjaardag gehad. Zxe2x80x99n ouders hadden onder de carport een springkussen gehuurd voor het verjaarspartijtje. Op de dag zelf heeft hij op school getrakteerd . Dat vertelde hij enthousiast aan ons door de telefoon.

We genieten allebei met volle teugen van het prachtige nazomerweer hier aan de Costa del Sol. Af en toe zitten we op internet. Ik, Mara, heb nu veel meer tijd om teksten te schrijven en dat vind ik leuk. De meeste fotoxe2x80x99s die we plaatsen zijn door Albert gemaakt.

Vanaf maandagmiddag 8 september 17.00 uur tot en met dinsdag 9 september 21.0 uur hadden we geen internet op onze laptop en dan zie je dat dat toch wel vervelend is, ook tijdens de vakantie. We lezen namelijk hier aan de Costa del Sol ons abonnement op het NRC, De Telegraaf en de Elsevier digitaal en dat was ruim 28 uur niet mogelijk. Natuurlijk konden we ook onze fotolog niet bijwerken. Gelukkig hebben we dan nog wel Nederlandse televisie via de sateliet, Canal Digitaal. Nu het weer zo mooi is en we xe2x80x99s avonds vaak nog een wandeling maken en ergens op een terras neerploffen om wat drankjes tot ons te nemen, komt er niet veel van om Pauw & Witteman en daarop aansluitend de herhaling van De Wereld draait door met Mathijs Nieuwkerk te bekijken.

Allereerst de oude openingsfoto openingsfoto_AC-01 en daarna
De foto van zondag 27 juli j.l., bij ons voor aan de waterlijn van het Veluwemeer, toen het in Nederland schitterend zomerweer was en kleinzoon Viggo bij ons logeerde. Deze foto hebben wij zoals je ziet gebruikt voor onze nieuwe openingsfoto die nu weer xe2x80x9cup-to-datexe2x80x9d is met xe2x80x98slechtsxe2x80x99 2 peppels. Waarom omdat die ene populier al sinds januari van dit jaar gekapt was. Je weet niet welke wij bedoelen, klik hier om naar die log van januari te gaan,
“Exc3xa9n van de drie is er niet meer”.
Viggo-waterlijn-IMG_0882

5 thoughts on “Bedankt (muchos gracias)

 1. Ja, als je deze technieken/gemakken eenmaal gewend bent, is het missen moeilijk. Vaak is het ook een lijntje met de buitenwereld of de wereld thuis en dan is het ook erg vervelend om dat te moeten missen. Maar gelukkig weer verholpen en het werkt allemaal weer.
  Geniet maar lekker!!

 2. Hoi Mara en Albert,
  Ja, haha foto is eigenlijk mislukt, maar ik vond hem nog mooi genoeg om te plaatsen. Ik heb al geprobeerd hem iets te vergroten, maar dat zag er niet uit, dan maar zo. De volgende hoop ik beter, oefening baart kunst he!

 3. Sorry voor dit plakertjexe2x80xa6
  Maar hoe dom kan Stivoro zijn? Zij maakte gisteren bekend gepest te worden door de rokersxe2x80xa6 daardoor alleen al door onze Aktie gisteren meer dan 1200 hits. O, o, hoe dom kan Stivoro zijn?
  Kijk maar eens op mijn loggie van vandaagxe2x80xa6 groeten HUUB.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s