Zondags tafereel aan het Spaanse strand

Op zondag gaan hele families naar de playa en dan zie je deze opeenhoping van mensen aan de waterlijn. Sp.families-IMG_1228a Heel veel hoeveelheden drank en eten wordt meegenomen. Men komt ’s morgens en gaat pas laat, 20.30 uur naar huis. Gewoon een gezellige dag aan het strand met de familie. Deze foto maakte Albert gisteren bij ons voor aan de waterlijn in Los Boliches met zijn Sigma lens ingezoomd op 125 mm.

7 thoughts on “Zondags tafereel aan het Spaanse strand

  1. Dat is dan weer het voordeel van zo’n lekker warm strand. Je weet dat het er in de zomer altijd rustig aan toe gaat. Hier moet je altijd opletten dat het ‘s-avonds niet ineens gaat waaien en regenene. Zoals vandaag,. de hele dag van die druilregen en een graadje of 19. Troosteloos, ik denk dat ik maar eens naar het strand ga……Of naar het Amsterdamse Spui, voor een borrel bij Hoppe…..

  2. Heerlijk, ik krijg heimwee als ik jullie berichtjes lees en zie. De zondag vond ik het gezelligst met de spaanse families aan de vloedlijn. Met dat bootje op de achtergrond van de foto zijn we – in juli dit jaar – een keer van Fuengirola naar Benalmadena gevaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s