Lounchen nu ook mogelijk in onze Spaanse strandtent

Lounchen, eten en zonnen, de perfecte combinatie, die sinds juni van dit jaar ook mogelijk is bij onze strandtent/strandpaviljoen, Chiringuito Los Naufragos aan de Paseo Maritimo in Los Boliches/Fuengirola. LosBol-IMG_6968
Totaal zeven van deze lounchboxen zijn aangebracht vlak voor het terras van Chiringuito Los Naufragos. LosBol-IMG_6966
De kosten van zo’n lounchbox bedraagt 40 Euro per dag. Zelf zullen wij daar niet zo snel gebruik van maken, want de hele dag op het strand liggen is niet meer wat wij het einde vinden. 2x 2 uurtjes per dag vinden wij ruim voldoende. ’s Morgens twee uur, al wil dat er vaak bij inschieten (dat hangt er vanaf hoe laat we opstaan of die morgen zin hebben te ontbijten op een terras), en dan alleen ’s middags van 16.00 tot 18.00 uur. Voor die paar uur houden wij het op een parasol en 2 ligbedden en dat kost slechts totaal 9 Euro per dag. Zie volgende foto. LosBol-IMG_6969a Of je nu in een lounchbox ligt of op een ligbed, je wordt geweldig bediend met eten en drank door Domingo en Omar. Ze doen het al jaren. Kijk maar eens naar de volgende foto’s uit 2005. Klik hier om er te komen. LosBol-IMG_6971

LosBol-IMG_1226a

2 thoughts on “Lounchen nu ook mogelijk in onze Spaanse strandtent

  1. Prachtig die boxen, een echte oplossing voor mensen die niet de hele dag op het strand kunnen liggen maar ook weer niet heen en weer willen lopen. En geloof maar dat je daar heerlijk in kunt slapen.
    Overigens dat mannetje met die hoed op dat vind ik een grappig mannetje, zo met dat bandje onder zijn kin. Als ik het tenminste goed zie.

    Het is vandaag stralend mooi weer in Nederland en heel Nederland is er op uitgetrokken dus de terrassen zitten tjok en dan ook tjokvol.

    Maar dat is natuurlijk geen reden voor jullie om te denken: “waren we maar later gegaan”, absoluut niet, het is nu nog aangenaam in Spanje en je kunt er zwemmen in een zee met een temperatuur van 23 graden en als jullie later waren gegaan was het misschien kouder geweest en had je lopen kleumen.

    Geniet er maar van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s