Afscheid van onze katten

Als wij naar Spanje vertrekken, vinden wij het altijd moeilijk om onze katten thuis achter te laten. We weten dat ze goed verzorgd worden door onze ex-buurman Sicco, andersom zorgen wij voor zijn katten als hij weggaat in de schoolvakanties (Sicco is leraar), maar toch het afscheid is iedere keer een beetje zwaar.

Toen de taxi afgelopen woensdag om 12.25 uur kwam, zaten ze op het dak van de berging, en bleven naar ons kijken totdat we weggereden waren. Links onze kater Snuitje en rechts ons katje Mischou.
afscheidM&S-IMG_6958a

We hebben een goede reis gehad. Geen oponthoud vanwege een eventuele kaping en keurig op tijd geland op de luchthaven van Mxc3¡laga. Het is hier nog steeds geweldig mooi zomerweer met een uitbundige zon. De Costa del Sol doet haar naam eer aan. De temperatuursvooruitzichten voor vanmiddag 14.00 uur zijn in heel West-Europa goed. We kunnen elkaar de hand geven. Het is in Nederland na het weekend helaas afgelopen met het mooie zomerweer. Hier in Zuid-Spanje duurt het nog voort.
vrijdag-29_8-14.00-uur
P.S. Om 00.30 uur nog met z’n tweetjes bij ons voor op een bankje op de boulevard gezeten met een temperatuur van 25 graden en een licht briesje. Wat wil een mens nog meer om deze tijd.

4 thoughts on “Afscheid van onze katten

  1. Ja die katten, dat kennen we hier ook. Verwijtend kijkend op de trap. En dan breekt je hart bijna, maar je gaat nu eenmaal. Als ze dan goed verzorgd worden is het leed snel geleden, maar dit beeld is wel erg hoor…..wat een verdriet…..haha. Momenteel zitten we hier te puffen. Dat is Nederland, gisteren 17, vandaag 24 graden…..Veel plezier in het zonnige zuiden en geniet van het leven….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s