Streetshots_03

De afgelopen 3 dagen hadden wij niet zo veel tijd xc3xa8n zin om te bloggen.Vandaag zal je het moeten doen met deze schitterende ‘streetshot’ die Albert j.l. dinsdag maakte in Hattem van een gezin (op de vader na) die heerlijk aan het genieten was van een ijsje. Gelet op de weersvooruitzichten, een zomers tafereel van voorbijgaande aard.
streetshot_03-IMG_1086

P.S. Ik ben nog steeds gelukkig getrouwd, dus daarom op 08-08-2008 niet opnieuw gaan trouwen met mijn Albert.

6 thoughts on “Streetshots_03

  1. @ Mario: Deze bankjes bevinden zich in Hattem tegenover het gemeentehuis en bij de stadspomp. Kan je het nu dan wel plaatsen? Later volgen er mooie foto’s van Hattem op onze fotolog die Albert toen gemaakt heeft.

  2. Di Mario, als je nooit in het dorpje Hattum bent geweest en je komt er eens in de omgeving dan moet je eens de moeite nemen om daar even door te rijden en er te stoppen. Het is een verademend dorp tussen het drukke gewoel van Zwolle en Apeldoorn. Op weg naar Hattum kom je door een romantisch stukje Nederland.

  3. @Leo – Inderdaad zelfs in de winter heb ik trek in ijs en kan het ook zo pakken, maar…….op mijn leeftijd wil ik toch nog geen afdak gaan bouwen voor me’n gereedschap. Dus zowel in de zomer als winter maar heel weinig ijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s