Je zou bijna gaan trouwen

bruidsmode-IMG_0928
Dat hebben we heel wat jaren geleden reeds gedaan, dus dat laten wij aan anderen over. Misschien jij nog?
De achtste van de achtste in tweeduizendenacht is wel een mooie datum. Geef toe: 08-08-2008 Dit swingt toch! bruidsmode-IMG_0918a

6 thoughts on “Je zou bijna gaan trouwen

  1. Een trouwerij op de 08 – 08 – 2008 en dan om 08.00 uur dat zou een heel mooi tijdstip voor een bruiloft zijn, maar dan moeten wij eerst gaan scheiden en dat willen we geen van beiden. Dus helaas geen trouwerij bij ons.

  2. @A&M – Met de inhoud van dit log nog in me’n hoofd wilde ik al schrijven: “als jullie zelf nou eens gaan scheiden en aansluitend gaan trouwen”, lees ik dat jullie niet van plan zijn om te scheiden. In zekere zin wel een beetje jammer want dan konden we Mara nog eens in het “maagdelijk wit” zien voortschrijden op weg naar het altaar. Maar luitjes doe het toch maar niet, als je je laat scheiden om welke reden ook, dan heeft die nieuwe start een rare bijsmaak die je niet zo heel gauw wegspoelt.

  3. Hallo daar, zijn jullie er misschien toch over aan het nadenken om weer eens te trouwen? Zo erg dat jullie zelfs geen tijd hebben om te loggen? Als je dat dan toch wilt koop dan een jurk in Antwerpen die zijn daar een stuk eleganter en goedkoper dan in Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s