Eetcafxc3xa9 De Middenstip te Epe waar je nog echt service krijgt

Daar weten ze tenminste wat het woord "Service" (met een hoofdletter) betekent. Hoezo vraag jij je af? Wij kwamen daar op donderdag 31 juli j.l. tegen half 6 ’s middags en bijna alle tafels waren bezet of er stond een bordje gereserveerd op. Dat is pech voor ons dachten wij, dat de bijbelse term "Er is geen plek meer in deze herberg" waarheid wordt. Gelukkig was daar Sanne die in de bediening werkt en ons zei dat er tegen half 7 waarschijnlijk wel plek zou zijn. We gaven ons mobiele nummer en hebben nog een stukje in Epe gereden met de MGB en zagen toen dat leuke boerderijtje en die haan. Ja hoor we werden keurig netjes om half 7 door haar gebeld dat er een tafel voor ons vrij was. Dit noemen wij echt service. Het kan dus wxc3xa8l in de horeca. Middenstip-IMG_0981
Het was een prachtige mooie en zwoele zomeravond om buiten op het terras van De Middenstip te tafelen. Als je in de buurt bent moet je daar zeker eens gaan eten want de kwaliteit is uitstekend, evenals de bediening. Toen wij klaar waren, alleen het nagerecht moesten we nog bestellen, was iemand zo aardig om de volgende foto van ons beiden te maken. Middenstip-IMG_0979
Toen wij om half 10 terugreden van Epe naar Nunspeet en verder naar onze ‘dolfijne’ stad was het buiten nog 31 graden. Ergens hebben wij het gevoel dat we toen afscheid hebben genomen van de echte zomer 2008. De volgende dag kwam de regen met bakken naar beneden en echt warm is het niet meer geworden.

8 thoughts on “Eetcafxc3xa9 De Middenstip te Epe waar je nog echt service krijgt

 1. Tja, jij noemt het service, ik bekijk het van de zakelijke kant. Exc3xa9n telefoontje en ze hebben weer een tafel gevuld. Dus dat betekend omzet. Maakt niet uit, want als bedrijf moet je zakelijk zijn om inkomsten te kunnen binnen halen. En dan wel op een manier dat je klanten het prettig vinden. Dus.. een pluim voor deze zakelijke service.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Het is natuurlijk grote “klasse” als je even door het personeel wordt gebeld dat er een tafel vrij is. Dit op een dag dat ook het bedienend personeel in de horeca het ontzettend zwaar heeft en als het ware met “platpoten” rondloopt.
  Complimenten voor de bediening.

 3. Goede service is kennelijk zo zeldzaam dat we het gaan benoemen als we die meemaken…..het moest eigenlijk andersom zijn…..Hebben jullie de MG wel dicht gedaan toen het ging regenen?

 4. @ Harry: Op z’n tijd een pafke vind ik gewoon lekker. Kan er niet vanaf komen! Albert is gestopt (al 5 jaar!) en die is voor jou en mij een voorbeeld voor de nog zwakke rokers. Alleen willen jij en ik niet luisteren. Gelukkig doet hij niet moeilijk dat ik ben blijven roken nadat hij gestopt is. Albert is gewoon een lieve jongen voor me.

 5. @Mara – Inderdaad een rokertje kan op ze’n tijd heel erg lekker zijn, zeker als je heerlijk getafeld hebt. Overigens stak ik de draak er mee hoor, het maakt mij niet zoveel uit of je rookt of niet rookt, wat ik het fijne vind is dat Albert niet gaat zitten preken dat je ook moet stoppen met roken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s