Weggebracht in de Porsche van mijn zoon Raymond

Gisteren kwam Viggo om 14.30 uur. Helaas had ik slechts een half uurtje tijd voor hem xc3xa8n onze zoon Raymond, want ik had een late dienst (de laatste van zes deze week). Vanwege het mooie weer wilde Albert mij weg- brengen in zijn MGB, maar in de Porsche 911 SC van Raymond vond ik toch leuker, omdat dat niet elke dag kan. Porsche-IMG_0836Kleinzoon Viggo was aardig in zijn schik dat hij mij weg mocht brengen naar m’n werk. Porsche-IMG_0847

6 thoughts on “Weggebracht in de Porsche van mijn zoon Raymond

 1. Dat is een verrekt mooi karretje om mee naar je werk te gaan. Ik hoop dat je vanavond weer opgehaald wordt… want het begint langzaam te onweren.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Leuke auto die Porsche, het is eigenlijk meer als een auto zelf. Het is natuurlijk ook een auto die een uitstraling heeft en een auto waar naar omgekeken wordt. Maar let er wel op dat je de rode lak regelmatig poetst want anders wordt deze heel dof. Dat is het nadeel van de kleur rood.

  Nu heb ik al een paar keer gelezen dat Mara de late dienst had maar niet begrepen waarvan. Dus ik ben zo vrij om even te vragen in welke branche Mara werkt.

 3. Met zo’n gierende zesp-cilinder achterin geeft toch wel een heel apart gevoel. Dat vergeet je als kind niet zo snel…..zoals ik de proefrit die ik ook met mijn vader maakte in een 356 cabrio, lang, lang geleden. Twee wielen los bij het over bruggen en viaducten heen rijden want (stief)papa kende maar een pedaal, het gas…….

 4. Hallo coole car zeg, nou helaas heeft Klaas geen greep kunnen doen in de geldauto, wel zat er volgens de politie veeeel geld in, maar de beveiliging was enorm. de jongens in de auto zeiden ook nog tegen ons dat ze altijd rekening moeten houden met een aanslag en dit soort situaties ook altijd zo benaderd worden,

 5. Tja, hier zie ik je in je witte uniform, maar daar heb ik helemaal niet bij stilgestaan dat het een uniform zou zijn. Veel vrouwen hebben wel een wit costuum nietwaar? Dat heb je voor op mijn vrouw, die mag zich van te voren niet verkleden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s