Onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die hier intrapppen

In deze zogenaamde mail van de Postbank.

Postbank01
De Postbank waarschuwt zijn klanten voor deze valse e-mail waarin wordt gevraagd om creditcardnummer en pincode op te geven. De bank adviseert zijn klanten de mail niet te openen. Daarnaast wijst de bank erop dat de bank zelf nooit via e-mail naar de gegevens van klanten vraagt.
Let ook eens op het gebrekkige Nederlands dat gebruikt wordt.

De e-mail leidt de klanten naar een website die niet van de Postbank is. De bank heeft deze site uit de lucht laten halen. Je ziet deze mededeling op je scherm verschijnen.
Postbank03

En vanmorgen vonden wij in onze Spambox van gmail deze mail.
Die schurken blijven het proberen, en wederom in slecht Nederlands
.

Postbank02

5 thoughts on “Onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die hier intrapppen

  1. Jaja, een spellingscorrectie waszeker teveel geld voor het schorem dat dit maar steeds blijft proberen. Gelukkig is de Postbank stranks ING en kunnen die lui (in Nigeria of elders) het opnieuw gaan proberen. Maar dan zijn we weer een paar jaar verder denk ik…..Nooit op reageren Lena, dat is het beste…..

  2. Het wordt eens tijd dat het Min. van Justitie afspraken gaat maken met de regering van Nigeria. Uiteraard zal dat niet makkelijk gaan maar dan moet dit maar in een groter verband besproken worden en als er dan nog niet te praten valt dan moet men actie ondernemen.

    Maar reageer nooit op berichten waarin je gevraagd wordt je paswoord van je pc te geven en of je pincode.

  3. Zo dan, ik had het wel gelezen maar had er nog niemand over gehoord die het echt had ontvangen. Tja, sommige mensen blijven heel naief en daar gokken die boeven natuurlijk op. Zo gemeen! Vorig jaar ben ik geskimd. 2 en een half duizend euro van mijn rekening geschreven. Kreeg het wel weer terug (na een week of 5) maar toch…..

    Gelukkig waren jullie niet goed van vertrouwen en hier niet ingetuind. Wij gaan op vakantie naar Frankrijk idd. Dus heel veel plezier in die Dolfijne stad en tot na de vakantie!

    groeten Inge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s