Adios sigaret

Voor mij zal het niet meevallen dit rookverbod! Op z’n tijd een sigaret in de kroeg of na het eten in een restaurant is heerlijk. Albert heeft dit “probleem” niet meer want die is in mei 2003 van de ene op de andere dag gestopt met roken. Bij mij wil het maar niet lukken. Het is zo lekker en gezellig. Voor mij werkt het ontspannend.
Adios-sigaret Rookverbod Vanaf vandaag, dinsdag 1 juli, is het rookverbod in de horeca van kracht. Behalve voor hotels, cafxc3xa9s en restaurants geldt het rookverbod ook voor discotheken en coffeeshops en de culturele sector: musea, theaters, poppodia en bioscopen. Verder is roken nu ook taboe in sportzalen en kantines, overdekte winkelcentra en luchthavens.

4 thoughts on “Adios sigaret

  1. Ach, buitenlucht is ook lekker af en toe hoor…….Bij mij hier op kantoor/museumkamer, totaal rookverbod. Niet alleen voor de lucht, ook voor de veiligheid……

  2. Ach, in het begin vond ik het echt drie keer niks dat verbod ( hier sinds 1 jan 2008)!!! Ik begin er nu aan te wennen, maar leuk vindt ik het nog steeds niet. Ook hoor ik steeds meer kroeg-eigenaren en restaurant-eigenaren die zelf roken dat het niet altijd meevalt. Maar door het verbod zitten ook zij gezellig op het terras, hahaha.
    Je gaat eraan wennen op den duur, maar gezellig is het zeker niet.

    Liefs Jackie
    xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s