The day after: xc3xa9xc3xa9n grote kater

Uitgeschakeld, de ontgoocheling is groot, Hollander verslaat Hollander, In het centrum van Amsterdam heerste een verslagen sfeer nadat Oranje werd uitgeschakeld. Op het Rembrandtplein en het Leidseplein stonden honderden fans na het einde van de wedstrijd wat wezenloos voor zich uit te staren, de woonboten in de Amsterdamse grachten hebben niets meer te vrezen van dolle fans, OVER en UIT.
Oranjeballon-spat-uiteen
(foto: Bas Bogers Den Haag) Het Nederlands elftal ligt eruit. Na drie prachtige duels in de groepsfase was het Rusland van onze Guus Hiddink uit het Achterhoekse Varsseveld in de kwartfinale van het EK voetbal te sterk 3-1.

4 thoughts on “The day after: xc3xa9xc3xa9n grote kater

  1. @ Rene: Juist omdat het een spelletje is, laat je je meeslepen, zeker als het gaat om het Nederlandse elftal. Het laatste echte succes is van 20 jaar geleden, toen jij nog wekelijks in het buurthuis in Amsterdam te vinden was als dj. Of niet soms? Nog een fijne zondag toegewenst samen met Anita en Bob. Hier schijnt de zon nauwelijks.

  2. Het moet me van het hart; Nederland speelde op zichzel al matig en het was aan de goede keeper van der Sar te danken dat we niet met 3-0 tegen de rust in gingen. Alsof Seedorf alsnog speelde, zo beroerd liep het elftal. Er zat geen fut in, lemen voeten, schoten kwamen niet aan, en we werden constant uitgespeeld. Zou het soms komen doordat we te maken hadden met een stukje onderschatting en een coach die zijn papperheimers kent? IK gun het Guus en dit dreamteam van Rusland dat het dit EK gaat winnen. Zij hebben absoluut het beste voetbal laten zien tot nu toe……en Nederland? Ach, het blijft lastig om van Oost-Europa te winnen. Lukt bij het Eurvisie-Songfestival al decennia lang niet…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s