Nog even terug te komen op onze vertraging van meer dan 12 uur

Het was 10.50 uur morgens toen ik dit leuke elektrokarretje van de Policia zag rondrijden op de luchthaven. Normaal waren we om deze tijd vertrokken, maar het duurde nog ruim een halve dag alvorens we de lucht ingingen. Oeps, als ik er nu op deze zondag aan terugdenk, was het wel een hele lange tijd wachten! Malaga-Policia-IMG_2963 Ik moet je zeggen dat wij in de afgelopen 15 jaar dat we jaarlijks 4 tot 5 keer deze kant opvliegen nog nooit (gauw afkloppen) zo’n lange vertraging meegemaakt hebben. Toch is het wel vervelend als je bijna helemaal niet gexc3xafnformeerd wordt wat er nu aan de hand is. Eerst dachten wij het weer, maar later bleek het een technische storing te zijn van de machine. Vreemd want zowel de ochtendvlucht als de avondvlucht is die dag niet vertrokken uit Amsterdam. Daarvoor is een machine van Arkefly ingehuurd die ons uiteindelijk thuisbracht. Voor alle duidelijkheid toen we incheckten werd er al gezegd dat de machine 3 uur vertraging had, maar in de loop van de dag werd het steeds meer en meer. Zoals Willem schreef “ze houden je gewoon aan het lijntje” en dat is onbetrouwbaar gedrag. Leo noemt het klantonvriendelijk en slaat daarmee de spijker op de kop. Malaga-Policia-IMG_2962 Op de foto gezet door Albert en toen de agent dit zag deed hij vlug de zonneklep naar beneden. Waarom vroeg ik hem? Omdat hij niet herkenbaar op een foto mag. Ach ach onze top secret agent op de luchthaven Mxc3¡laga.

@ Steph: We waren blij dat we onze laptop bij ons hadden, maar we hebben ook leuke mensen ontmoet waar we de hele dag mee optrokken. Gedeelde smart is halve smart.
@ Leo: In sommige zaken blijft Transavia een wonderlijke maatschappij. Kijk alleen maar naar de beenruimte.
@ Renxc3xa9: ja ja ook toevallig hetzelfde onderwerp.
@ Joke: Poezen waren echt blij ons weer te zien. Tot a.s. zaterdag bij ons in die “dolfijne” stad.
@ Eva : Inderdaad de hele dag door moeten brengen op de luchthaven. De douane niet doorgegaan, dus af en toe een fris luchtje scheppen en ik een sigaret roken.
@ Willem: Oeps en de klant zeggen dat de machine om 14.30 uur vertrekt en er via internet er achter komen dat machine nog geeneens uit Amsterdam vertrokken is.
SAMENGEVAT: Deze terugreis maar snel vergeten.
@ Harry Mik: En ……………….. je raad opgevolgd en zaterdagmorgen bij vishandel ’t Fuikje in Harderwijk allebei 2 broodjes haring gegeten. Het smaakte heeeeeeerlijk. Deze lekkernij hebben ze niet in Spanje.

10 thoughts on “Nog even terug te komen op onze vertraging van meer dan 12 uur

 1. Zo, jullie zijn ontwaakt uit de coma? Nou ik heb dat ook weleens meegemaakt in de periode toen ik nog offshore werkte en van links naar rechts en van voor naar achter vloog, op weg naar een werkplek. Het wachten op vliegvelden is inderdaad dikke shit. En het ergste is dat men ook nog glashard tegen de klant staat te liegen.
  Maar goed een haring heeft jullie er weer bovenop gebracht en nu kunnen jullie heerlijk je aandacht aan de katten gaan besteden, die zullen jullie ongetwijfeld gemist hebben.
  Trouwens een lekker stuk naast dat leuke autootje.

 2. Dank je Harry, na die twee haringen zie ik er nog beter uit. Liefs en groetjes Mara
  P.S. Als het weer beter is, ga ik voor de foto naast xc3xa9xc3xa9n van onze MG’s staan.

 3. Het is altijd beter om dan voor de douane te wachten. Daar zijn vaak nog wat winkels, restaurants en idd nog wat frisse lucht. Eenmaal achter die lui zit je opgesloten. Overigens is dat op sommige vliegvelden dan wel weer redelijk te doen, maar bijvoorbeeld in Frankfurt zit je echt opgesloten. Heel anders ging het met KLM, de laatste keer dat wij uit Edinburgh terug vlogen, een half uur of zo te vroeg vetrokken, kijk dat kan dus ook! Goed dat jullie alweer van de haringen hebben genoten. OT – wat de foto’s van de auto’s betreft, die haal ik juist op maat weg van FlickR, zodat ze beter in de lay-out van de log passen…..

 4. Zo, dus toen waren jullie weer in ons eigen kikkerlandje. Meer dan 12 uur vertraging. Sjemig, dat is wel heel erg lang. Maar goed, uiteindelijk dus toch nog gewoon thuisgekomen!

 5. Uiteindelijk veilig thuis gekomen. Hoe je ook reist, het kan mis gaan. Vooral de onzekerheid, gaan we nog, hoe lang gaat het nog duren is heel vervelend.

  Ik hoop dat jullie een goed boek bij de hand hadden?

 6. Ik heb ook weleens een foto willen maken op Schiphol. maar moest hem deleten van de agent. Kreeg er de bibbers van. Was leuk bedoeld maar ja, het mocht niet want stel dat de foto in verkeerde handen zou komen………. Zucht…….

 7. Het was me een dag, maar ik moet toegeven het was gezellig. Mede dankzij Albert, Mara, Naima en Houdayfa hebben we er toch nog iets leuks van kunnen maken. En de 3 zusters niet te vergeten al dan was er xc3xa9xc3xa9n wel erg bang om te vliegen. ;)arme meid. Next time Albert-Mara dan wel de andere kant op richting Malaga….en zo door met de boot naar Marokko!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s