Meer dan 12 uur vertraging

Ja ja je leest het goed, met meer dan 12 uur vertraging zijn wij diep in de nacht teruggekeerd in Nederland.
MalagaAirport-IMG_2976 In plaats dat het vliegtuig om 10.45 uur op woensdagmorgen 26 maart j.l. vertrok, werd het 23.30 uur ’s avonds dat we vertrokken. Zowel de ochtendmachine, de HV6116 (waar wij mee zouden gaan) als de avondmachine van 20.30 uur, de HV6118 van Transavia, was uitgevallen vanwege technische problemen. Uiteindelijk heeft Transavia een Boeing 767 van Arkefly ingehuurd om de bijna 380 passagiers van beide vluchten op te halen en terug te vliegen naar Schiphol, waar we uiteindelijk om 01.40 uur aankwamen op de Kaagbaan, dus nog eens 20 minuten taxiexc3xabn alvorens we aan de slurf stonden. Voordat de koffers er waren duurde het ook nog een tijd, wat wil je met twee vluchten die gecombineerd zijn, en uiteindelijk stonden we om 02.30 uur buiten, waar onze Harderwijkse taxi klaarstond (deze uit Malaga reeds gereserveerd toen we in de gaten kregen dat thuiskomen met de trein niet meer mogelijk was). Uiteindelijk waren wij tegen half vier ’s morgens thuis.
Albert en ik hebben gisteren bijna de hele dag geslapen, want we waren echt total loss. Nu gaat het engszins weer en daarom dit logje om jou te informeren hoe het met ons is. Springlevend maar nog wel een beetje verreisd!

Arkefly is een onderdeel van Tui (zie logo achter op de staart) en dit is een Boeing 767 in de kleuren van Arkefly. Arkefly-Boeing767

Het nietszeggende briefje dat wij ontvingen toen we in de aankomsthal op Schiphol waren. excuusbrief_Transavia

9 thoughts on “Meer dan 12 uur vertraging

 1. Jaja, herkenbaar hoor, vrouwlief maakte precies hetzelfde mee toen ze vorig najaar terugvloog vanuit Madrid. Vele uren vertraging, midden in de nacht naar huis en aankomen om half vier in een ander (ingehuurd) vliegtuig. En hoezo schadevergoeding, ‘Je bent er toch?’…..HV is en blijft een wonderlijke maatschappij, en weinig klantvriendelijk! Goed dat jullie er weer zijn, precies op tijd voor alles wat belangrijk blijkt in ons landje, de film van Wilders bijvoorbeeld……

 2. Welkom thuis in dit natte koude kikkerland………maar wat zullen jullie katten c.q. poezen blij zijn, tot volgende week, verheugen ons daar zeer op.
  Groet Joke en Lex

 3. Wat een toestand met die vertraging!
  Moesten jullie de hele dag op ht vliegveld doorbrengen?
  Of wist je al eerder van de vertraging.

  Hopelijk zijn jullie inmiddels weer bijgekomen.
  Fijn weekend!
  gr eva

 4. Ola!!

  Welkom terug, trouwens wat een leuke site is dit en wat is jullie kleinzoon al weer groot, leuk jochie!!!

  Groetjes Mark, Renate en Tim

 5. Het zou nog niet eens zo erg zijn als ze van tevoren aankondigen hoe lang het duurt. Kun je lekker naar buiten, en heb je een dag extra vakantie. Maar meestal houden ze je aan het lijntje (‘het toestel kan elk moment aankomen’). Heb het zelf ook xc3xa9xc3xa9n keer meegemaakt met Transavia. De simpele rekensom leerde dat het toestel nog niet eens uit Amsterdam was vertrokken toen Transavia-medewerkers op Corfu al zeiden ‘het toestel kan elk moment aankomen’. Allemaal leugens dus. Transavia is een onbetrouwbare maatschappij.

  Anyway, welkom thuis.

 6. Salut,

  Wat een gedoe he zo’n vertraging…Wij hebben dat ooit eens gehad vanuit Malaga (toevallig dezelfde luchthaven), en je zit dr maar te wachten, en te wachten en te wachten…..enz enz.
  Maar gelukkig zijn jullie weer veilig thuis!!

  Liefs Jackie
  xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s