Goede Vrijdag (Viernes Santo)

Goede Vrijdag was voor mij werkelijk een goede-vrije-dag. (Ik heb het niet over Albert want die heeft sinds hij met prxc3xa9-pensioen is altijd een vrije dag.) Als ik naar de weersvooruitzichten in Holland kijk ril ik wel een beetje van de kou (Zowel gisteren als vandaag af en toe zon, ook enkele buien, mogelijk met hagel, onweer en natte sneeuw of sneeuw. Windvlagen zijn vandaag mogelijk. Middagtemperatuur rond 5 graden, maar in buien lager, ’s nachts dicht bij nul) Wat een verschil met Zuid-Spanje waar het al lente is aan de Costa del Sol met temperaturen van ruim 23 graden in de zon.

Deze foto is genomen op Goede Vrijdag 21 maart 2008 om even over half 4 ’s middags. Dit is echt genieten! GoedeVrijdag-IMG_2838 Samen op onze stoeltjes op de Paseo Maritimo met op de achtergrond het strand xc3xa8n de Middellandse Zee.

Twee foto’s van onze strandtent Los Naufragos, waar het op deze feestdag heel erg druk was. GoedeVrijdag-IMG_2825
Alle tafels waren bezet zowel in het restaurant binnen als buiten op het terras. GoedeVrijdag-IMG_2822a

Paviljoen Zuid in Katwijk in een sneeuwstorm op Goede Vrijdag. Wat een verschil met Los Naufragos hier. GoedeVrijdag-Katwijk
Met windvlagen, sneeuwbuien, regen en vorst doet het weer aan de winter denken, terwijl toch echt de lente is begonnen. De paasdagen zijn dit jaar niet alleen erg vroeg, maar mogelijk ook de koudste paasdagen in ruim veertig jaar, stelt het KNMI vrijdag. Volgens het weerinstituut neemt tijdens de paasdagen de kans op sneeuw toe. Op een aantal plaatsen kan het wit zijn en er is kans op gladheid. ,,Zeker in de nachtelijke uren, wanneer de temperatuur onder nul komt kan de sneeuw blijven liggen,” aldus het KNMI.

De weersvooruitzichten voor de regio Veluwemeer xc3xa8n Malaga voor de Pasen. Veluwemeer-Malaga-Pasen

3 thoughts on “Goede Vrijdag (Viernes Santo)

  1. Jaja, je hebt werkpaarden zoals ik, die gisteren in regen en hagel aan de slag was in Amsterdam, en je hebt luxe paarden, die genieten van de warme zon op een heerlijke boulevard met uitzicht op alles wat bloot en moois is……In ieder geval oogt het heel vervelend allemaal…….haha, nou geniet nog maar even, want de sneeuw komt hier alweer opzetten vanuit Zeeland…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s