Ook aan de Costa del Sol regen

Toen wij vanmorgen even na 09.00 uur opstonden, kwam de regen met bakken naar beneden. De Paseo Maritimo stond blank, de stroom was uitgevallen, en het onweerde. Een prachtig gezicht al die bliksemflitsen op zee te zien vanuit je droge appartement. Na een uurtje hield het op met hard regenen, maar tot aan de avond af en toe toch een fikse bui, getuige de volgende foto. Met 15 graden is het dan niet echt koud. De (Spaanse) touristen wisten zich er op te kleden! Omdat het Semana Santa is zijn er deze week ook heel veel Spanjaarden uit Cordoba en Madrid die hun vakantie aan de kust doorbrengen om o.a. processies te bekijken. Regen-PaseoMaritimo
Gelukkig zijn de weersvooruitzichten voor het Paasweekend goed. In heel Spanje kennen ze geen 2e Paasdag, wel is Goede Vrijdag een feestdag en is iedereen vrij. Kijk maar eens naar het volgende staatje voor de temperatuur.
Malaga
Wat een verschil in temperatuur met de regio Veluwemeer. We zijn dan ook blij dat we “gevlucht” zijn.
Veluwemeer
Het belooft niet veel goeds met al die sneeuwbuien. Een witte Pasen in Nederland? Wie weet?

One thought on “Ook aan de Costa del Sol regen

  1. Troost je maar met de gedachte dat ik hier in de omgeving van Amsterdam de sneeuwvlokken zie dwarrelen, dat het bliksemt en dondert en dat de bliksem zelfs de verkeerstoren van Schiphol heeft getroffen. Het waait en oogt bijzonder winters…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s