Lente op tafel

Vanmorgen is Albert bij de huisarts geweest en die constateerde een zware keelontsteking. Weer geveld die man van me. Dat wordt dus uitzieken deze week met een antibiotica kuur. Wel een beetje zielig want vorige week toen Viggo er was had hij griep. Tot en met donderdag heb ik nog 3 late diensten. Hoest wel een beetje, maar zal mij als het “zwakke” geslacht wel staande moeten houden. Ik heb het druk zowel op m’n werk als thuis.

Als de volgende blog op zich laat wachten, dan weet je de reden.

Bijgaande foto personificeert een beetje mijn lentegevoel.
lenteoptafelimg0509er7

4 thoughts on “Lente op tafel

 1. Hoi lieverds,

  Wat hoor ik nou? Weer ziek? Toen ik vorige week meer last kreeg van mijn kies kreeg ik ook eerst keelpijn, en was erg bang dat dat door zou zetten! Ik heb een verleden van veel keelpijn (Agina) en dan ben ik dus echt mega ziek!
  Ik weet hoe het voelt Albert, en ik wens je dan ook heel veel beterschap!!! Ik denk aan je! En mara, kom op meid, staande blijven!!

  Liefs Jackie
  xxx

 2. Zeg moet die man van je misschien in de revisie? Tja, je hebt er ook niets aan die zogenaamde kerels van het sterke geslacht. Toen ze nog achter je aan renden moest je ze van je afslaan wat heel veel moeite koste, want zij waren tenslotte de binken. Met uiteraard de gespierde armen. Maar helaas met de loop van de jaren is die kracht een beetje verdwenen en dat stoere en macho-achtige dat is over. Tja en de haartjes zijn allemaal wat dunner geworden en tja dat lekkere buikje hxc3xa9? Vroeger stond tie soms maar wat te vaak weer bij je voor de deur en nam hij je weer onder zijn sterke armen mee de hort op. Maar nu moet jij maar lief en teder voor hem zorgen. En kijk hem zo af en toe eens lief in zijn lieve ogen. En denk dan aan toen…………..

 3. @ Harry Mik: Bedankt voor je beterschap-wens. Als Mara thuis is verzorgt ze me uitstekend die lieverd. Het is voor haar rustig in huis want praten kan ik bijna niet. Zaterdag een haring happen? Wie weet, het is wel gezond.
  Moet er nu nog niet aan denken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s