Zijn boerderij (met up-date foto)

die hij van ons gekregen heeft, is al weer opgebouwd in mijn ruime keuken, want opa Albert gaat hem vandaag in Oisterwijk (op het Brabantse land) ophalen, want zijn ouders gaan vanaf vrijdag een week vakantie houden aan de Costa del Sol. Hoera Viggo komt bij ons logeren tot en met zaterdag 1 maart. We kunnen ons geluk niet op, want even voor een half uurtje bij je kleinzoon langsgaan, zit er voor ons helaas nooit in. Hij woont te ver weg! Keuken-Viggo
N.B. Deze foto is van een jaar geleden (11 februari 2007) toen Viggo 2,5 jaar was. Nu een jaar later is hij 3,5 jaar en dit is Viggo NU – op donderdagavond 21 februari 2008 om 19.30 uur in pyjama met zijn knuffel.
Keuken-Viggo02

5 thoughts on “Zijn boerderij (met up-date foto)

  1. Heerlijk zo’n klein “handenbindertje” die opa en oma natuurlijk maar wat graag verwennen. Eerst mag opa s’avonds een verhaaltje voorlezen waarna oma een liedje mag zingen waarna de kleine in slaap valt. En oma gaat natuurlijk nog wel even kijken of de kleine wel echt goed slaapt.

  2. Ja, logeren bij opa en oma…das het mooiste wat er is! En als alles al klaar staat, kun je meteen aanvallen op je speelgoed, hihi.
    En nog wel een hele week, dat is helemaal super!
    Ik wens jullie heel veel plezier samen!!

    Liefs Jackie
    xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s