Keukenprinses

Keuken-Mara
Dat zegt Albert altijd tot mij, want koken is zijn hobby niet. Een eitje bakken kan hij nog, maar meer moet je niet vragen. Veeleisend is hij t.o.v. de maaltijd nooit geweest, maar als ik lekker en bijzonder kook, smult hij er van. Daarom geniet ik nog steeds van mijn keuken in ons huis aan het Veluwemeer dat we nu ruim 2 jaar bewonen. Keuken-solo

Kleinzoon Viggo heeft ook alle ruimte om in mijn keuken te spelen als hij weer eens bij ons logeert. Viggo-IMG_8807

9 thoughts on “Keukenprinses

 1. Prachtig mooie ruime keuken waar mijn vrouw ( is kok ) ongetwijfeld jaloers op is. Persoonlijk vind ik een ruime keuken heel prettig. Je kunt er rustig op je gemak de krant lezen en je kunt gemakkelijk aan tafel discussieren. Een grote keuken vinden wij belangrijker dan een ruime kamer.

 2. @ Harry F. Mik: Dus jij krijgt regelmatig heerlijke en bijzondere maaltijden voorgeschoteld? Je boft maar met een vrouw die kok is. Leuk trouwens hoe JIJ op jouw manier reageert op onze site. Stellen we op prijs Harry. Bedankt en groetjes van ons.

 3. @ Inge: Het is een erfstuk van mijn overleden ouders die dit als huwelijkscadeau kregen in 1937. Zie je hoe ik cadeau schrijf? Nog op de ouderwetse manier en niet als kado. Die spelling past niet bij dit stukje nostalgie. Voor de goede orde, ik was de derde thuis en was een nakomertje! Vijf jaar na W.O. 2 kwam ik op de wereld.

 4. @ A&M, Ja regelmatig krijg ik heerlijke maaltijden voorgeschoteld, zucht. Ja ik zucht een keertje want ik ben een heerlijke eter enne ieder pondje gaat door het mondje. Dus aan de ene kant heel gezellig tafelen (soms teveel) wat er de volgende dag weer afgefietst moet worden. Dat is wel een nadeel als je met een kok getrouwd bent die liefde voor haar vak heeft.

 5. Toen ik mijn vorige reactie nog eens teruglas en overdacht werd ik boos op mezelf, waar heb ik het over? Terwijl er ik weet niet hoeveel mensen diep in de schulden zitten en hoeveel mensen moeten er niet zien rond te komen van dat gene wat ze van de voedselbank krijgen omdat ze anders verhongeren. Dus ik hoef geen meelij met mezelf te hebben.

 6. IK zie veel overeenkomsten, ook al heben wij geen open keuken. Maar zelfs de kleur van het ‘blad’ is gelijk…….en met zo’n prinses in de keuken maakt het toch ook niet meer uit wat er wordt gefabriceerd….?!

 7. Ik vindt het een prachtige keuken!!! Heerlijk ruim, wat wij ook heel belangrijk vinden want we zitten altijd in de keuken (echt frans). Qua kleuren komt ie een heel eind overeen met mijn nieuwe keuken! Alleen is die van jullie veeeeel mooier, hihi.
  Ik ben altijd degene die kookt, maar een hobby is het zeker niet!! Meer noodzakelijk kwaad….
  Mijn (stief)vader is kok, dus ik geniet altijd mega als ze hier zijn een weekje, want dan hoef ik een week lang niet te koken en kan ik lekker aanschuiven!!
  Want ik houd wel van lekker eten….helaas voor mijn gewicht(af en toe).
  En dat Albert geniet van zijn keukenprinses mag duidelijk zijn!!

  Liefs Jackie
  xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s