Exc3xa9n-kind politiek in China, maar niet in Spanje

In Fuengirola (en ook in veel andere Spaanse steden aan de kust) zijn er heel wat Chinese winkels die kleding verkopen. Onder ons bevindt zich er ook xc3xa9xc3xa9n. De naam is Fan Fan en dat is ook de naam van de eigenares, hier op de foto. We kennen haar ruim 5 jaar. Een dag voordat ik terugging naar Nederland (het waaide toen nog flink aan de Costa del Sol, daarom had ik een shawl om) vond ik deze broek in ‘military look’. FanFan-IMG_8707
Fan Fan houdt haar hand voor de buik, want …………. ze is in verwachting van de tweede die in september komt. We vonden het leuk om haar op de plaat vast te leggen, want hier in Spanje heeft ze geen probleem met een tweede, maar in China zou dat wel het geval zijn vanwege de xc3xa9xc3xa9n-kind politiek. Voor info over dit item, klik hier.
Fanfan-IMG_8713

3 thoughts on “Exc3xa9n-kind politiek in China, maar niet in Spanje

  1. Hier in Frankrijk is het ook, hoe meer hoe beter! En ik hoorde van de week op de NL tv dat ook Nederland te weinig kinderen krijgt op het moment, terwijl in China meer dan 1 kind een doodzonde is…. Raar verdeeld in de wereld….

    Liefs Jackie
    xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s