Surprise surprise

Zoals je weet moest ik 24, 25 en 26 december j.l. werken. Had late dienst. Toch heeft Albert er voor gezorgd dat Kerstmis 2007 niet ongemerkt aan ons voorbij is gegaan. Toen ik op Kerstavond, 24 december, om ongeveer 23.30 uur thuis kwam was de tafel al gedekt, had hij al een glas wijn ingeschonken, stokbrood gebakken, thuiskomst-IMG_8499 en deze heerlijke zalmsalade met diverse soorten vis op tafel gezet. thuiskomst-IMG_8495a
Het begin van de kerstnacht is dus zeer vreed(t)zaam verlopen en de fles wijn was leeg toen we naar bed gingen. Op Eerste Kerstdag een uitgebreide brunch alvorens ik om 15.00 uur naar mijn werk ging. Tweede Kerstdag rustig aan gedaan, ik ben gaan werken en Albert heeft een aanvang gemaakt met het luisteren naar de Radio 2 Top 2000. Vanaf vandaag 27 december doe ik mee en kan hem helemaal meemaken, want ik hoef zaterdag 5 januari a.s. pas weer te beginnen met zes late diensten. Soms samen lekker meebrullen met al die bekende hits uit de 60’s, 70’s and 80’s. Geweldig die speciale eindejaarssfeer die de lijst der lijsten met zich meebrengt.

2 thoughts on “Surprise surprise

  1. Gelukkig ligt vis niet zo zwaar op de maag, want uit de nachtdienst en dan dit (overigens heerlijk uitziende) maaltje als ‘ontbijt’? Ja, wat lekker he? Die top 2000, mag van mij het hele jaar door….heerlijke muziek!

  2. @ Leo: Exc3xa9n kleine correctie. Ik had late dienst, en dan ben ik altijd om 23.30 uur thuis. Nachtdienst draai ik niet meer. Zou dit het geval zijn, dan zou het inderdaad een ontbijt zijn geweest. Voor mij was het gewoon een heerlijk avondhapje met rode wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s